Prima pasvorm voor zowel de automatten alsook voor de kofferbakmat

Gewoon zoals het hoort.

Geweldig!

Goede service en levering! En vooral prachtige automatten. Precies wat ik wilde. Bedankt!

prima kwaliteit en sevice

zeer mooie matten en ook nog eens een prima sevice . zeker aan te bevelen.

Mooie, nieuwe matten voor Peugeot 308

Prima kwaliteit matten voor in mijn Peugeot 308. Iets vertraagde levering maar pasvorm is super en gaten passen prima op bestaande bevestiging in auto.

Verkeerde ringen geplaatst.

Peugeot Partner 2019 Aan de kant van de bestuurder zijn er 2 knopen voorzien om de mat vast te maken. De ringen die geplaatst zijn in de mat zijn verkeerd.(Te klein ) De levertermijn was ook veel langer. Hoe dit verder opgelost moet geraken? .Geen idee.

Top bedrijf

Stoelhoezen besteld voor ford transit custom . Deze zijn echt fantastisch . Lijkt wel leer. Ook erg fijn contact gehad

Snel en klantgericht.

De bestelling was de volgende dag al in huis. Plezierig contact met de verkoper.

Goede kwaliteit, prima communicatie

Als je automatten bestelt in een kerst -nieuwjaar periode kun je verwachten dat de standaard levertijden anders zijn. Hierover werd ik keurig geinformeerd. De matten die ik heb ontvangen zijn prima van kwaliteit en voor een mooie prijs.

Bijzonder slecht

Waardeloos bedrijf bestelling gedaan op vrijdag 27 dec en 3 jan nog niks ontvangen. Terwijl levering de dag erna zal zijn. Ook nog foutief geïnformeerd en komen de komt niet te gemoet om even een datum aan te passen naar juistheid.

Duidelijke site en vlotte keurige aflevering.

Matten zien er perfect uit, ik heb nu nog geen kans gehad ze in de auto te leggen om te beoordelen of ze ook echt passen.

De slechtse aankoop van mijn leven! By Far!

Heb een auto afdekhoes gekocht. Bij de eerste keer dat we met 2 personen de hoes aanbrachten scheurde, ondanks onze grote voorzichtigheid, het materiaal bij zacht aantrekken. De naad met elastiek om aan te passen aan de hoeken scheurde bij het naar beneden trekken (lichtjes!) gewoon af. DE hoes is ook reeds 2 maal gaan vliegen en dus kunnen we besluiten: bucht in slecht materiaal en aabsoluut niet geschikt om over een wagen te leggen..... ten sterkste af te raden. Pol Wils

Mooie kwaliteit, goede prijs, snelle service

Zeer mooie automatten, luxe uitstraling in de auto. Meerijders verbazen zich over de prijs/kwaliteit. Bijna bordjes op de deur " schoenen uit"

Alles in orde.

product in orde levertijd volgens schema.

Matten voor een Tesla Model 3 laten maken. Pasvormen afwerking super netjes. Miste voor mn zelf alleen een stukje waar mn linker voet kan rusten. Een plek die over 4 jaar toch ook wel aardig zal zijn versleten. Even langs gegaan om dit op te laten meten en maken. Er ging meteen iemand aan de slag. En als klap op de vuurpijl kreeg ik het extra stukje ook nog eens als service mee.

Goede prijs en snelle levering

Kunststof kofferbakmat gekocht voor een schappelijke prijs. De kwaliteit overtrof mijn verwachting. Synthetisch rubber, zit als gegoten (maar is geperst). Binnen een dag netjes opgerold geleverd. Als je het even laat liggen, dan neemt het zijn oorspronkelijke vorm weer aan.

Goed artikelen die besteld waren goed en snel bezorgt.

Met nadruk die besteld waren en waar het om gaat u had er bij vermeldt en Gratis chocoladeletter nu mooi dit staat ook op de pakbon alleen de letter ?????????? Wel jammer als je iets beloofd ook na komen. Misschien kan u mailen schrijven hoe dat komt De ster was 4 misschien wel 5 maar nu ???? nogmaals jammer

Lekker vlug bezorgd en goed op de hoogte gehouden van waar mijn pakket is.

Super mooie matten en passen perfect. We zijn er erg blij mee.

Top bedrijf.

Kreeg keurig een bericht dat een product niet op voorraad was en het iets langer zou duren. Op de afgesproken dag werd het het ook netjes afgeleverd. Kan dit bedrijf zeker aanraden. Bestellen is makkelijk en ze komen hun afspraken na.

Super kwaliteit en schitterend mooi met de blauwe sierrand

De matten zijn nog veel mooier en beter dan ik verwacht had en zeker voor die prijs ! in 1 woord gewoon SUPER !

Niet passende Starlet matten

Helaas passen de achterste matten die ik speciaal voor mijn Starlet besteld had totaal niet. Het liefst zou ik zien dat het bedrijf zijn verantwoordelijkheid neemt en de verzendkosten voor het retourneren gewoon op zich neemt. Het retourneren zelf is binnen 14 dagen een wettelijk recht.

Perfecte pasvorm

Geweldige service !

Zelf de verkeerde automatten bestelt! Vond jammer en gemaild dat ik tevreden ben alleen helaas verkeerde gaatjes ! Uurtje later telefoon en er werd verteld dat ze graag wilde dat ik 100 % tevreden ben dus sturen ze nieuwe mat op ! Geweldig waar krijg je nog zo.n service !

Levertijd.

Levertijd staat 3 a 4 werkdagen. Bij mij waren het er 7. En dat voor een verjaardag. Jammer. Na drie dagen gebeld en een zeer onvriendelijke medewerker zei: "Ja dat komt weleens voor" grrr

Passen goed en levering zoalls vermeld. alles okee.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!