De matten passen perfect

Niet alleen hebben de matten de correcte pasvorm en juiste aansluitingen met de wagen, de kleur van de gebiesde rand matched perfect (mits misschien wel wat toeval maar soit) met de kleur van de wagen ! Héél tevreden !!

Stoelhoezen vallen erg tegen

Zitten totaal niet vast om de stoelen en bank (eigelijk waardeloos)

Product is goed. Service minder

Naast mijn mat nog autoshampoo gekocht. De fles is kapot aangekomen waardoor alles onder de shampoo zat en de fles gedeeltelijk leeg was. Hierop heb ik een mail gestuurd maar tot op heden geen reactie van gekregen.

Ik mis de bevestigingsdoppen....

Deze waren niet bijgesloten. Gaar alnog toezending

Levering goed

Heb foto s gedtuurd maar nog geen kirting bon

Rubberen matten erg dun

Helaas kwaliteit wat minder dan ik had verwacht. Materiaal erg dun waardoor snel kans dat mat niet blijft liggen. Mat bij achterbank bestaat niet uit een stuk terwijl het plaatje dit wel doet geloven.

Mooie matten.

Mooie matten. Goede pasvorm

Super Goed

Automaten. NL is super goed

Op zich prima matten, maar niet helemaal 100% gelijk aan originele pasvorm.

De matten die ik voor de Volvo C30 heb ontvangen zien er prima (afgewerkt) uit. Voor past het zeer goed op de bevestiging van de auto. Hakstuk ziet er ook goed uit. De matten achter zijn niet helemaal de vorm die de originele matten hadden. Dat is niet heel storend, maar wel jammer. Niet helemaal 100% dus.

Snel en product precies zoals de verwachting

Guardliner Kunststof Kofferbakmat met opstaande rand en anti-slip voor Toyota Aygo besteld, super snelle levering en voldoet exact aan de verwachting.

Super, héél vriendelijke persoon aan de lijn gehad, die me heel goed geholpen heeft.

Als ik nog iets nodig heb, zal ik niet twijfelen om daar iets te bestellen.

Universeel past niet!

Universeel hoezenset past niet. Terugsturen maar in papieren staat verzendkosten voor je zelf. Ben ik het niet mee eens, ben benieuwd. Hun fout dat universeel niet past!

goed geleverd

De automatten passen prima bij onze Mercedes Vito. maar de autostoelhoezen vind ik helemaal niet mooi passen... volgens de verpakking zou het wel moeten passen en het kan er inderdaad wel om heen, maar niet mooi ! Ook geen idee wat je met die haakjes zou kunnen moeten doen... dus graag tips en advies !

Past niet

Pasvorm is niet correct

Leveren zoals beloofd.

Duidelijke omschrijving en foto's, goede prijs, snelle levering en items zoals omschreven.

Prima product en snelle levering

Mooi en goed product

Ik was eigenlijk wel heel tevreden, maar nu toch een beetje teleurgesteld.

Mijn ervaring met jullie was eigenlijk heel goed. Nu doet er het volgende voor. Ik had net een bestelling gedaan voor een kofferbakmat en toen kreeg m'n man een mailtje van 20% korting binnen. Ik heb een mail gestuurd hierover of ze nog niets voor me konden betekenen ivm de korting. Kreeg hier als antwoord op dat dit niet mogelijk is. Daar ben ik dan nu toch wel teleurgesteld over. Als m'n bestelling nu weken of maanden geleden is geweest kan ik dit wel voorstellen. Maar de 2 kofferbakmatten die ik besteld heb zijn allebei gedaan in de maand september jl. Dit is ook in uw administratie terug te vinden. Een kleine compensatie hier op zou ik dan toch op prijs stellen. Dus mbt de bestelling en levering ben ik tevreden maar dit vind ik dan toch een min puntje.

Snel en goes

uitstekend

ik heb prima automatten voor een leuke prijs , goed materiaal, netjes op tijd opgestuurd, klein probleem dat deels ook aan mij bestelling lag ,netjes opgelost

netjes en correct producten ontvangen

Top !!

Kwaliteit en snel geleverd .

Kwaliteit en snel geleverd

Alleen jammer dat het logo van de auto niet erop geborduurd kan worden.

Redelijk

Stoelhoes past goed Maar de uitsparingen voor de rugleuning zitten er niet in Moest wel alle gegevens van de auto doorgeven Dus ik dacht dat het perfect was Maar niet dus Jammer Kan de stoelleuning moeilijk naar voren krijgen met de strakke hoes er omheen

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!