Perfecte website makkelijk te hanteren

zeer aan te raden

alles perfect verlopen

Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

goed product voor een goede prijs

zeer snelle levering. perfect!

perfect!

Ultra snelle levering en kwalitatief zeer goed materiaal. Rubberen automatten passen heel goed. de zetelovertrekken zitten als gegoten. (wel heel wat werk om ze te plaatsen).

Prima passende matten tegen een gunstige prijs

Snelle levering, maar het is niet wat ik er van verwacht

Moeilijk te plaatsen, en de zittingen van de voorstoelen, zijn te kort. Al met al hebben we de achterbank nog niet eens gedaan. Valt tegen.

Prachtige goed passende matten

Ik was verrast vanwege de vele mogelijkheden qua stof + afwerking van de randen. De matten waren goed passend in onze Peugeot. Stukken voordeliger dan bij de dealer....

Snelle service goede pasform van de matten

Goede communicatie, makkelijk bestelproces en snelle service via track en trace. bestelde rubber matten voor Renault Captur passen prefect.

Keurige matten voor een mooie prijs en binnen 2 dagen geleverd

Super goeie service

Meerdere artikelen besteld en uitstekende kwaliteit

Good quality, good price and very fast delivery!

I have 2 times ordered and I am happy with the quality of the products! Great job guys!

Vlotte levering en prima kwaliteit

Het was even wat werk om de hoezen te plaatsen, maar prima kwaliteit.

Goed en snel geleverd

Goed product voor een nette prijs en snel geleverd.

Voor de tweede keer top

Ik raad het iedereen aan om bij jullie matten te bestellen ,bestelling keurig op tijd zoals beloofd, en netjes verpakt Mvgr Jan

Goede kwaliteit tegen een goede prijs

Dik tevreden

Snel en goed

Snelle levering goed product!

Exact het juiste model ... snel geleverd

Exact het juiste model ... snel geleverd

Goeie pasvorm

Passen perfect in de citroen c4 en tevens de auto mooi droog

prima prijs,kwaliteit en snelle levering

Prima, snelle levering en matten (rubber) zijn van goede kwaliteit. Ook de kofferbakmat van rubber/kunststof is prima. Eerder zo'n mat gehad in golf GTE origineel van VW maar hier gleed alles op. Deze is stroef en niets glijd door de kofferbak. Ook de prijs is perfect.

Snelle levering, prima produkt, uitstekende srevice.

Per abuis de verkeerde kofferbakmat besteld, volgende dag gebeld, direct opgelost. Levering van de mat de volgende dag. Uitermate tevreden over het product en de goede service.

Prima matten voor een redelijke prijs

Eerder kocht ik al rubberen automatten op maat voor de Renault Twingo 2. Deze heb ik nu al 4 jaar en zijn nog steeds prima in orde. Nu kocht ik rubberen automatten voor de fiat Panda van mijn vrouw. Deze werden binnen 24 uur geleverd en zijn ook van een prima kwaliteit. Passen perfect!

Snelle verzending,goede producten

Voor mijn vorige wagen Mattenset besteld,goede kwaliteit en pasvorm perfect,voor mijn huidige wagen en rubber kofferbakmat en wederom zeer snel geleverd en perfecte pasvorm.

Goed product, nog betere aftersales

In eerste instantie leek de mat niet goed te passen, op dat moment heb ik alle medewerking ervaren om tot een goede oplossing te komen. Achteraf bleek het aan mij te liggen en past de mat gewoon goed.

Alles zoals het moet zijn product en afhandeling

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!