correct product, volgens afspraak geleverd

correct product, volgens afspraak geleverd

Mooi dat je er ook 2 kan bestellen.

Tja, ik had geen bestuurdersmat en waarom zou ik er dan 4 bestellen? Prijs scheelde iets en deze zijn goed. besteld op vrijdag en maandag verstuurd, di in huis.

Voldoende

Zien er goed uit, passen niet helemaal in de huidige aansluiting in de vloer.

Doen wat ze beloven

Goed passend bij mijn auto. Tevreden over de kwaliteit

Heel goede ervaringen

kwaliteit is prima maar vind levertijden vaak te lang.

Door oplopende levertijden kunnen wij onze klanten niet snel genoeg bedienen. dit frustreert erg, zeker bij afleveringen.

Snelle levering goed contact via telefoon

Had door een fout twee maal dezelfde set besteld waar ik er maar een stel nodighad.na telefoontje meteen opgelost. Product zoals verwacht en voor een aantrekkelijke prijs

Snelle levering aan een correcte prijs

Heel correct

Vlotte online bestelling en levering, overzichtelijke website. Eenmaal verkeerde tapijten besteld, onmiddellijk gebeld naar klantendienst. Is direct gecorrigeerd. Wel niet zo tevreden over de autostoelhoezen. Te uniform en te weinig conform vorm zetels. Bestel ik niet meer. Tapijten en kofferbakmatten top.

Topmateriaal en snelle levering

Zeer goed gevoel overgehouden bij het bestellen van het materiaal bij jullie

Matig

Ik heb een kofferbakmat gekocht voor een Volvo v60. De pasmaat is slecht. De mat beschadigde de bekleding van de 5e deur. Ik heb daarop een gedeelte van de opstaande rand weggeknipt. Echter de opstaande rand die tegen de rugleuning van de achterbank staat drukte de gehele mat telkens naar voren. Gewoon een miskoop. Ik raad het artikel af.

Ik ben tevreden over de service en kwaliteit👍

Het is jammer dat er geen logo van het merek sta niet op.

Snelle levering en top service

Dat een bedrijf iets snel levert vinden we normaal. Maar je weet pas echt wat je aan een bedrijf hebt als je support en service nodig hebt. En beide is gewoon super geregeld. De automatten werden snel geleverd, helaas had Honda 2 verschillende bevestigingssystemen gebruikt voor mijn type auto. En de bevestiging van de matten was verkeerd. Na een belletje heb ik met Marco verschillende opties doorgenomen. Uiteindelijk heb ik 2 mallen geknipt met de juiste bevestigingspunten en opgestuurd. Binnen 2 dagen had ik de nieuwe perfect passende matten in huis. Echt een pluim voor automatten.nl en Marco voor de vriendelijke en soepele afhandeling.

Keurige automatten.

Jullie automatten zijn prima, en passen keurig in mijn Toyota. Ziet er erg netjes uit! Erg tevreden. Wanneer ik opnieuw matten nodig heb zal ik deze zeker weer bij jullie bestellen.

Prachtige matten....

Ik heb een oude auto....matten besteld.....materiaal en kleur kun je zelf samenstellen.... COMPLIMENT.....PRACHTIGE MATTEN.... En wat ook belangrijk is....de prijs.... Bedankt.... Met vriendelijke groet Betty Mahler.

Uitstekend en hele snelle levering

Prima website, uitgebreide keuze en keuze hulp.

Prachtige matten verkocht voor een zeer aantrekkelijke prijs. After sales service ook prima.

voor de tweede keer auto hoezen gekocht voor werkauto- supergoed

We hebben een schildersbedrijf en met het werk wat we doen blijft er wel eens wat verf achter op kleding, dat is nu opgelost door de stoelhoezen. het komt niet op de echte bekleding en het ziet er uit als echt leer.

Prima bedrijf

Vandaag binnen 3 dagen de Automatten ontvangen. Past perfect en is van goede kwaliteit.. Uitstekend!!!!!! Be zeer tevreden over dit bedrijf.

Tot in de puntjes

Bij automatten.nl gaan ze ver als het om service gaat. Naast de perfect op maat gesneden matten die naar mijn gevoel beter van kwaliteit zijn dan origineel kun je voor aftersales of problemen goed terecht. Zo had ik een vergissing begaan in de montage van mijn matten. Blijkbaar waren de originele montagegaten veranderd in loop der jaren door de garage. Dit werd binnen 24 uur opgelost door alternatieve montage na te leveren. Nu kan ik ze monteren met de bestelde en geleverde gaten in de matten. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Perfecte pasvorm, snelle levering

Voor mijn nieuwe Citroen C4 Grand Picasso was ik op zoek naar een rubber kofferbakmat om de bak schoon te houden. Bij automatten.nl snel gevonden, voor een mooie prijs. Pasvorm is perfect, zelfs de uitsparingen voor de veiligheidsgordels zijn aanwezig. Dank.

Mooie kwaliteit

Voor de eerste keer een bestelling gedaan, een mat voor een Audi, levertijd zou 3 tot 5 dagen zijn, echter was de bestelling al in twee dagen in huis. Goed verpakt en mooie kwaliteit. Wat jammer is dat je pas vanaf 50 euro geen verzendkosten hebt.

TOP kwaliteit en snelle levwring

Ik ben zeer tevreden over mijn mattenset en het was zoals verwacht ben heel blij

Uitstekende garantie afwikkeling!

Vanwege het loslaten van het hakstuk van de Volvo V70 mat telefonisch contact gezocht. Het probleem werd zonder meer erkend en enkele dagen werd er onder garantie een nieuwe mat afgeleverd. Hulde voor het vriendelijke contact en deze garantieafwikkeling!!

Alles TOP geregeld

Alles TOP geregeld en een keurige prijs. Verkopen jullie ook een stoelhoes voor de bestuurders zitplaats? Mag geen leer zijn.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!