VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima service snelle service
VerbeterpuntenAndere vervoerder nemen. De track trace is waardeloos
Pluspunten
Prijs, kwaliteit en leveringstijd!
VerbeterpuntenPerfectie is moeilijk te verbeteren!
Heb rubber matten gekocht voor Volvo xc70 bj 09 maar nu zit links het losse stukje wat omhoog stad mega scheef hy valt ernaast waar hy hoort te liggen de rest goed top
Pluspunten
Allies is positief
VerbeterpuntenNvt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Probleem met product gemeld en vervolgens tot in perfectie opgelost!
VerbeterpuntenGeen
De hoezen welke ik voor onze peugeot 308 heb gekocht passen niet. Ik heb ze niet gebruikt. Zitten in de verpakking. Maar ben te laat om ze terug te sturen.
Pluspunten
heb goede ervaring met dit automatten.nl , ondanks de drukte rond feestdagen toch de normale levertijd bereikt ,
Pluspunten
Snel en duidelijk.
Pluspunten
gewoon een goede webshop!!
VerbeterpuntenProducten beter beschrijven; automatten waren van kunststof en niet van rubber; daardoor zijn de matten best glad en zou de mate van stroefheid benoemd kunnen worden te verbetering van de omschrijving.
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!