Matten voor achterin geleverd zonder bevestiging terwijl dit toch echt in mijn auto aanwezig is en ook bij de bestelling is aangevinkt. Wordt mij verteld dat aan de fabrieksspecificatie van Opel is voldaan en dit het enige is wat ze kunnen leveren! Had ik maar beter de tekeningetjes moeten bekijken toen ik de matten bestelde! Oja en anders draai de pennetjes acteren de auto er toch even uit, dan passen ze ook. ZORG ER LIEVER VOOR DAT DE PRODUCTEN DIE JE VERKOOPT OOK DAADWERKELIJK GESCHIKT ZIJN VOOR HET TYPE AUTO/MODEL WAAR HET VOOR IS BESTEMD!!!!!
Pluspunten
alles volgens afspraak
Pluspunten
Verder ben ik positief over alles, zo ook mijn terugbetaling. Prima.
VerbeterpuntenGoedemiddag, Bestuurders mat voor Suzuki Vitara na 2015 vindt ik niet mooi passen. Zou hem wat langer maken en er moet ook r,o, keep uit.
Pluspunten
Ik kan geen min punten aadragen
VerbeterpuntenToch iets, of ik heb het bij het bestellen fout gedaan, de bevestigingsogen in de mat (ogen) waren wel gemaakt in de mat van de bestuurder maar niet op de plek van de bijrijder.....
Pluspunten
Top, snelle correcte service, snel geleverd, goede prijs.
VerbeterpuntenIets concretere communicatie over de stappen tot aan levering. Het was onduidelijk wanneer precies geleverd zou gaan worden, maar dit kan ook aan het koerier bedrijf liggen.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Snel en mooi afgewerkte automatten. Passen erg goed.
Pasvorm niet optimaal
Pluspunten
Algeheel een 8 en 9 Zeer tevreden over de werking
Verbeterpunten???
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!