Pluspunten
Het is de 2e keer dat ik iets bestel en het is beide keren super gelopen.
VerbeterpuntenEr zal altijd wel iets verbeterd kunnen worden maar daar heb ik geen last mee gehad.
Pluspunten
Mooie automatten en goed van kwaliteit...
Pluspunten
VerbeterpuntenBij verkeerde levering mat moest ik 14,25 retourkosten zelf betalen.
Pluspunten
VerbeterpuntenTeveel mails over de bestelling gekregen
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering.
Pluspunten
Heel snelle levertijd
VerbeterpuntenBlijf zo voort echt top bedrijf
Nvt
Pluspunten
Netjes besteld via internet en de volgende dag al in huis. Verder past de mat prima in mijn Mazda CX5 en ben zeer tevreden.
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!