de bezorging laat zeer te wensen over, ze geven aan als je voor 12 uur besteld heb je het de volgende werk dag in huis. je kan gerust zeggen dat je de bestell.ing pas 4 dagen later in huis hebt
Pluspunten
Goeie prijs/ kwaliteit verhoudung
VerbeterpuntenGrote verpakking voor klein artikel. Envelop was genoeg geweest
Pluspunten
Verbeterpuntenbetere klantcommunicatie, ik had als opmerking: niet bij de buren afleveren en de zending werd toch bij de buren afgeleverd.
Pluspunten
Zoals beschreven. No nonsens. Zeer professioneel.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Gewoon goed geregeld
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en kwalitatief goede levering en pro-actieve communicatie over de voortgang.
weet ik niet door gaan zo
Pluspunten
Heldere communicatie. Prima passend product van prima kwaliteit
Pluspunten
zie boven / dik tevreden
Pluspunten
zeer duidelijke site en snelle levering
Pluspunten
De site werkt goed, is overzichtelijk Levering is snel. Prijs verschilt amper van die van andere bedrijven.
Verbeterpuntenbestelde artikel paste helemaal niet zoals wel wordt verteld op de site. Artikel is gemaakt in 2014 terwijl de auto waarvoor hij bestemd was pas in 2015 op de markt is gekomen .Lijkt me raar dat men toen al wist hoe de mat er uit zou moeten zien. Dus voor niets besteld. Retour meteen sturen, en nu maar wachten op mijn geld( al 5 dagen(
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!