Pluspunten
Telefoniste is top! Ik was te laat om verzending via internet te beïnvloeden, maar dat is toch gelukt. Op het moment dat ik belde was de route nog niet definitief, maar ik werd in de loop van de dag keurig gebeld over de aflevertijd en kon daardoor zorgen dat er iemand thuis was om het pakket in ontvangst te nemen. Erg correct allemaal!
Pluspunten
Pluspunten
Toen ik eerst het verkeerde type had werd het binnen 1 dag omgewisseld voor de goede.
Pluspunten
Mooie website snelle levering.
Pluspunten
snelle levering ,prijs en vriendelijke medewerkers
Pluspunten
Levertijd en de keuze in produkten.
VerbeterpuntenIk vond de afbeelding niet duidelijk genoeg , op de foto was het design veel fijner dan in het echt.
Pluspunten
Elestieken van stoelhoes trok je al meteen kapot !!
x
Pluspunten
Goede pasvorm en snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Verbeterpunten-
geen
Pluspunten
Alle (mail)afspraken keurig nagekomen en vlot geleverd.
Pluspunten
Accuraat snel en vakkundig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurige communicatie via mail en makkelijk te bestellen via internet. Alleen maar complimenten en goede kwaliteit. Nu nog even e.e.a passen in de auto
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, mooie hoezen.
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!