Pluspunten
Snelle levering Goede pasvorm
Pluspunten
Pluspunten
Stoelhoezen gekocht die niet voldeden. Wat in de montagebeschrijving stond klopte niet. Na retourzending geld in redelijke termijn teruggestort.
VerbeterpuntenRetour zenden moest ik volledig zelf betalen [bij veel bedrijven gratis]. Bij de retourvoorschriften stond dat, als er maar één onderdeeltje, bijv een haakje, ontbrak dat er dan minstens 30% werd gekort op het retourbedrag. Dat vind ik wel erg eenzijdig nadelig voor de klant.
Pluspunten
Mooie kwaliteit matten, prima passend
Verbeterpuntenvooral Doorgaan! ;-)
Pluspunten
Mooie matten, perfecte levertijd, goede communicatie... MAAR de achterste matjes waren helemaal NIET op maat van mijn wagen! Gelukkig passen ze wel maar ik moet ze omhoog plooien tegen de middenconsole aan etc. Jammer want de voorste matten passen perfect!
VerbeterpuntenMatjes op maat maken.
Pluspunten
Uw bestelling in goede orde ontvangen bedankt voor de correcte en snelle afhandeling. Gr A.G.H. Visser
Pluspunten
Matten passen als aangegoten en goede kwaliteit.
Pluspunten
in mijn geval makkelijk samen te stellen order is snel besteld,bevestigd en binnen de aangegeven levertijd netjes afgeleverd. Gedurende het proces prima communicatie via email.
Verbeterpuntenvind dat eea prima functioneert, wellicht dat een functie "zoeken op kenteken" het gebruiksgemak zalo vergroten
Pluspunten
Accurate reactie en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering Mooie pasvorm Prijs ok
Pluspunten
Alles positief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi op maat en snelle levering. Zijn afspraken goed nagekomen. Zeker de matten achterin zijn beter van maat dan de originele, maar ook de matten voorin zijn prima van pasvorm. Veel mogelijkheden in bestelproces, qua kleur, materiaal en optie's. Wat mij betreft een aanrader!! Via mail word je prima op de hoogte gehouden tijdens het bestel en verwerkingsproces.
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Telefonische bereikbaarheid is een absolute pre ! Voorheen automatten besteld bij http://www.matten-online.nl. Daar is men telefonisch niet bereikbaar en verloopt communicatie per mail zeer moeizaam. Telefonisch ook vakkundig te woord gestaan bij Automatten.nl. Matten snel ontvangen en wordt per mail over orderproces keurig op de hoogte gehouden. Kortom: Aanrader
VerbeterpuntenMatten zijn wel wat aan de prijzige kant, maar kwalitief prima in orde !
Pluspunten
Niets dan goeds!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel en correct, niets op aan te merken. Klasse.......
Pluspunten
Snelle levering en perfect passende automatten
Verbeterpuntende bestuurdersmat mag 10cm in de hoogte meer zijn maar de originele mat heeft hetzelfde probleem als u dit in het vervolg doet zijn uw matten beter als het origineel
Pluspunten
Contact met ons opgenomen omdat de matten niet standaard leverbaar waren. Op basis van door ons gemaakte tekening met de maten zijn de matten speciaal gemaakt. Ze passen perfect. Communicatie verliep uitstekend. En dat voor een scherpe prijs.
Pluspunten
de perfectie zelve U hoeft niet verder te zoeken. Super aanrader.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Perfecte pasvorm, identiek aan de originele merkmatten. Zeer snelle levering en een zeer goede communicatie voorafgaand aan de levering. Zeker aan te raden!!!
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Perfecte pasvorm, gelijk aan origineel af fabriek, of beter, ook prima bevestigingssysteem.
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!