Pluspunten
Prima matten gratis en snel geleverd
VerbeterpuntenPasvorm passagiersstoel bovenkant rechts kan iets beter
Pluspunten
Mooie mat, mooi materiaal, mooie afwerking, mooie pasvorm
VerbeterpuntenTevreden!
Pluspunten
Snelle levering, ook qua communicatie,Zelf je automatten samenstellen is super..
Pluspunten
zoals vermeld vandaag 27-05-2014 bezorgd in prima conditie, de pasvorm is perfect en is goed antislip! prettig om zaken mee te doen!
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Gewoon een zeer goed product
Pluspunten
perfecte pasvorm citroen c3 en bevestiging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij levering bleek dat, ondanks dat we juiste bouwjaar hadden aangehouden, één mat niet te passen. Hij was speciaal gemaakt met roze rand maar geen enkel probleem: er werd kostenloos nieuwe gemaakt en toegestuurd. Superservice!
Pluspunten
perfecte communicatie, dit is wat je van een internet winkel verwacht. prima communicatie... en adequate levering
Verbeterpuntenkeep going the good job
Pluspunten
een snelle levering van de automatten, goede kwaliteit, een mooie aanwinst voor mijn wagen. zeker aan te raden
Pluspunten
snelle levering, doorlopende mat in de T4 past perfect
VerbeterpuntenDe bezorger GLS komt maar 1x aan de deur. Bij niet thuis moet je zelf naar een depot om product op te halen. Vind ik minder, maar niet onoverkomelijk.
Pluspunten
matten zijn een op een vergelijkbaar met de originele matten en passen dus perfect. Zeer snel in huis en mooi afgewerkt.
VerbeterpuntenWat mij betreft geen verbeterpunten. Allex perfect en bij mijn eerstvolgende auto kom ik hier zeker terug.
Pluspunten
Had een mattenset besteld voor een audi A3 sportback, op maandagavond besteld en donderdag al in huis!! Passen perfect op de orginele audi bevestigingspunten goede service en de matten zien er prima uit.
Pluspunten
Makkelijk bestellen en zeer snelle levering!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!
Pluspunten
Pluspunten
degelijke waar, redelijke prijs
Pluspunten
Matten voor een Subaru Forester uit 2003 besteld, alle matten en kofferbakschaal passen perfect!!!!!
Pluspunten
Exact conform bestelling geleverd. Bestelling samenstellen gaf geen ruimte voor (foutieve) interpretaties.
VerbeterpuntenEr zitten twee gaten in de mat voor de (universele) bevestiging. Deze komen niet overeen met de standaard Kia bevestiging. Dit was al aangegeven bij productomschrijving. Echter, de originele Kia bevestiging kan niet verwijderd worden waardoor er een kort stiftje (4mm) uitsteekt. Inmiddels opgelost door een holletje te maken in de onderkant van de mat, van bovenkant niet zichtbaar.
Pluspunten
Product geleverd precies zoals vermeld staat op de site ! Levertermijn gerespecteerd.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
De geleverde matten passen niet. Ze zijn te klein. Na diverse telefoons en mails vraagt men om een mal te tekenen van de bestaande matten en deze op te sturen. Dit vind ik er wel wat over voor een firma die pretendeert van automaten naar maat te maken. Absoluut niet professioneel. Ik wens hier geen bestellingen meer te plaatsen.
Pluspunten
Tijdens allereerste telefoongesprek voor informatie over de automatten werd ik correct en vakkundig te woord gestaan en heb daarna direct mijn bestelling online geplaatst. Na ontvangst van de automatten was ik zeer tevreden over de goede kwaliteit en de juiste pasvorm van de automatten, inclusief het bevestigingsmateriaal.
Pluspunten
mooie matten passen goed
Verbeterpuntenmat aan bestuurders kant had wat langer gemogen
Pluspunten
Op zondag een bestelling geplaatst die we op woensdag al in huis hadden. Helemaal super! Mooie matten en ze passen perfect.
Pluspunten
Snelle levering, matten passen uitstekend, mooie kwaliteit en je wordt continue op de hoogte gehouden van de stand van zaken inzake je bestelling.
VerbeterpuntenWeinig tot geen, ga vooral zo door.
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!