Pluspunten
Na wat onduidelijkheid op de site m.b.t. bouwjaar auto, werd ik prima telefonisch geholpen en heb zo de juiste matten kunnen bestellen. Goede service en prima product.
Pluspunten
snelle, correcte levering.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Vandaag rubber automatten voor mijn opel signum binnengekregen. Absoluut een topproduct, perfecte pasvorm en meegeleverde bevestigingspunten passen perfect op de originele punten. Ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenIn mijn geval géén.
Pluspunten
Prima in het regelen via internet van het gezochte artikel.
VerbeterpuntenJammer is dat bij de levering niet kan worden aangegeven in welk dagdeel deze levering plaatsvind.
Pluspunten
Goede kwaliteit, gaan lang mee zelfs in een taxi
VerbeterpuntenVerzending per GLS is waardeloos, mijn bestelling was op een verkeerd adres afgegeven.
Pluspunten
Super snelle levering goed verpakt echt een aanrader
Pluspunten
Wordt ruim op de hoogte gehouden over de status. Heb al div malen matten afgenomen. Geen problemen meegemaakt. Moet natuurlijk wel even de tijd nemen welke set je wilt hebben MARTIJN UIT YERSKE ,lukt dit niet ga dan gewoon naar de dealer!!
Pluspunten
VerbeterpuntenHeb op 17-11 matten besteld en op voorhand betaald.Dezelfde week kreeg ik bericht dat de matten waren verzonden .Heb gewacht tot de week daarop.Nog niets.Stuur een mail dat ik nog steeds niets heb ontvangen.Geen antwoord.Proberen te bellen,lukt ook niet.Stuur nog een mail,ditmaal krijg ik wel antwoord:de matten zijn geleverd en 'Roel Crollet' heeft getekend voor ontvangst.Ik wou die mail beantwoorden met de mededeling dat ik de De bruyn Marc heet en geen Roel Crollet ken,maar ik kreeg die mail niet verzonden.In 't kort:ik ben mijn geld kwijt en heb nooit matten ontvangen!!Volgens mij zijn dit gewoon bedriegers!!Niets kopen dus!!!
Pluspunten
levering binnen 2 werkdagen goede communicatie
Pluspunten
Snelle afwikkeling & levering
VerbeterpuntenDe beloofde pasvorm bleek minder dan beloofd/verwacht
Geachte heer, Als het goed is heeft u artikel 444600 van ons ontvangen. Dit zou de juiste pasvorm moeten zijn voor een Porsche Cayenne I ( 2002-2010 ). Is dit correct? Kan u ons contacteren via [email protected] ( graag refereren naar ordernr. 145739 )
Pluspunten
Mooie degelijke stoelhoezen! Na het bestellen nog gebeld met een vraag of ik nog achterbankstoelhoezen kon bij bestellen. Werd toen vriendelijk, duidelijk en zorgvuldig geholpen.
Verbeterpunten...
Pluspunten
goede opvolging bestelling en nakomen afspraken
Pluspunten
Zelden zo goed en vriendelijk behandeld geweest, zeer aangenaam om hier te shoppen, besteld vanuit belgie en nog zeer snel mijn bestelling binnen gekregen, zijn zeer behupzaam, proficiat.
VerbeterpuntenPrima zo geen verbetering nodig.
Pluspunten
Kan er geen 1 bedenken of het moet zijn dat de mat een beetje past.
VerbeterpuntenGeef gewoon toe dat de info in de webshop niet volledig is. En als er daar door een verkeerd produkt besteld word zorg dan in iedergeval dat de mailtjes die ik stuur ook beantwoord worden. Verder moet je zelf alle rompslomp en kosten van retour sturen dragen voor een produkt dat ze zelf verkeerd leveren. Ik raad dan ook iedereen af om zaken te doen met dit bedrijf. De service is echt gewoon WAARDELOOS!!! En de producten voldoen absoluut niet aan de verwachting!!!
Pluspunten
Mooie matten, mooie kwaliteit, past precies!
Pasvorm is slecht. Komt niet overeen met de originele matten en de voormatten liggen met de zijkanten over elkaar heen omdat ze niet goed passen. Aan de voorkant zijn ze weer ruim 5 cm te kort.
Pluspunten
Snelle levertijd en goede informatie. Prima product.
Pluspunten
Zeer duidelijke webpagina en snel de benodigde matten gevonden. Goede communicatie over bestelling en verzending van de matten. Bij telefonische vraag goed en vakkundig te woord gestaan. Perfecte pasvorm en mooie zware kwaliteit matten.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, hou dit serviceniveau vast!! Top!
Pluspunten
Snelle service en levering en een perfecte pasvorm, prijs / kwaliteit zeer goed
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!