Pluspunten
degelijke waar, redelijke prijs
Pluspunten
Matten voor een Subaru Forester uit 2003 besteld, alle matten en kofferbakschaal passen perfect!!!!!
Pluspunten
Exact conform bestelling geleverd. Bestelling samenstellen gaf geen ruimte voor (foutieve) interpretaties.
VerbeterpuntenEr zitten twee gaten in de mat voor de (universele) bevestiging. Deze komen niet overeen met de standaard Kia bevestiging. Dit was al aangegeven bij productomschrijving. Echter, de originele Kia bevestiging kan niet verwijderd worden waardoor er een kort stiftje (4mm) uitsteekt. Inmiddels opgelost door een holletje te maken in de onderkant van de mat, van bovenkant niet zichtbaar.
Pluspunten
Product geleverd precies zoals vermeld staat op de site ! Levertermijn gerespecteerd.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
De geleverde matten passen niet. Ze zijn te klein. Na diverse telefoons en mails vraagt men om een mal te tekenen van de bestaande matten en deze op te sturen. Dit vind ik er wel wat over voor een firma die pretendeert van automaten naar maat te maken. Absoluut niet professioneel. Ik wens hier geen bestellingen meer te plaatsen.
Pluspunten
Tijdens allereerste telefoongesprek voor informatie over de automatten werd ik correct en vakkundig te woord gestaan en heb daarna direct mijn bestelling online geplaatst. Na ontvangst van de automatten was ik zeer tevreden over de goede kwaliteit en de juiste pasvorm van de automatten, inclusief het bevestigingsmateriaal.
Pluspunten
mooie matten passen goed
Verbeterpuntenmat aan bestuurders kant had wat langer gemogen
Pluspunten
Op zondag een bestelling geplaatst die we op woensdag al in huis hadden. Helemaal super! Mooie matten en ze passen perfect.
Pluspunten
Snelle levering, matten passen uitstekend, mooie kwaliteit en je wordt continue op de hoogte gehouden van de stand van zaken inzake je bestelling.
VerbeterpuntenWeinig tot geen, ga vooral zo door.
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede communicatie/opvolging order
VerbeterpuntenKwaliteit eerder bestelde matten lag nog hoger.
Pluspunten
Pasvorm ok
VerbeterpuntenMatten kwaliteit is prima, maar gezien een mat bij de lidl, aldi of action zo goed als zelfde stof als premium velours heeft verwacht je meer. Zeker gezien de prijs van bijna 50 euro voor twee matten. Daarnaast is gat in matten gemaakt voor de bevestiging. Deze zijn niet doorgstikt. Erg slordig voor dit geld
Pluspunten
Supersnel geleverd en perfecte pasvorm. Ik ben dol op mijn auto en autorijden. Ik ben één van die mensen die zijn auto regelmatig in de wax zet (haha). Ik wilde daarom geen "ordinaire" matten die slecht pasten en heb gewoon zwarte besteld, maar met een felblauwe rand. Het staat echt supermooi! Ik ben er echt heel erg blij mee. Keep up the good work!
VerbeterpuntenGeen. Alles was top.
Pluspunten
Snelle levering perfect
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en snelle levering van een complete set stoelhoezen Hoezen van de hoofdsteunen pasten niet, echter zonder problemen het product retour kunnen zenden. Binnen 15 minuten na telefonisch contact alternatieven aangeboden gekregen. En een mail gekregen hoe het product retour te zenden. Complimenten voor de goede service en klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenGeen, zo door blijven gaan met de kennis en service
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen
Pluspunten
ipv de geijkte vloermatten nu eens rubberen besteld, zelfs een schaalmodel voor in de kofferbak (met opstaande randen). Volgende al geleverd en past perfect. Had dit veel eerder moeten - geen gezeur met vloerbedekking etc.
VerbeterpuntenSnel geleverd, prima website en groot assortiment/keuze.
Pluspunten
Netjes en volgens afspraak geleverd.
Pluspunten
perfecte snelle en juiste levering
Pluspunten
duidelijk site
Pluspunten
Snelle levering van mijn autostoelhoezen. Ziet er prima uit!
Pluspunten
Kwaliteit, snelheid.
VerbeterpuntenBij opmerkingen had ik geplaatst dat ik klittenband als bevestigingssysteem wilde hebben. Dit heb ik gelukkig ook gekregen, maar nadat ik mijn order geplaatst had stond dat niet in de bevestigingsmail en vroeg ik me af of het duidelijk was doorgekomen. Wellicht een idee om het mee te sturen met het mailtje.
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!