Pluspunten
Hallo Als bedrijf Janssen export auto,s b,v, Had ik een keurige bestelling verwacht, maar het mocht niet zo zijn. Het geleverede was niet wat ik besteld had VOOR DE VOLGENDE BESTELLING WEET IK HET NOG NIET
VerbeterpuntenGAARNE UW AFSPRAKEN NAKOMEN
Pluspunten
Uitstekende service, vooral ook de nalevering van de bijbehorende montagepunten in de vloer, nadat bleek dat de matten in eerste instantie niet pasten. Prima geregeld!
VerbeterpuntenHet was niet mogelijk om te reageren op mail van automatten.nl. De antwoordmails werden telkens door de server teruggestuurd omdat er een virus in zou zitten. Dit maakte de communicatie lastig en was alleen mogelijk via de site. Jammer!
Pluspunten
betrouwbaar ze doen wat ze zeggen
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Automatten voor Renault Megane III Estate, passen perfect, snel geleverd.
Pluspunten
Duidelijke internetsite
Pluspunten
Goede website en snelle levering
Pluspunten
Prima service,snelle afhandeling! Super!
Pluspunten
Snelle vlotte levering, prijsstelling goed
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goede omschrijving om produkt te bestellen snelle levertijd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
De eerste zending was niet goed, dit direct gemeld. De vervolg aktie was zeer goed en snel opgelost. De nieuw ontvangen matten zijn goed en zien er uitstekend uit
VerbeterpuntenMisschien iets meer door vragen bij eerste comtact, maar dat is achter af altijd makkelijk te zeggen. Had ik maar een auto moeten hebben waarvan er minder soorten zijn.
Pluspunten
Hoewel ik een artikel (rubberen automatten/pasvorm) eigenlijk niet kon ruilen, is men toch coulant geweest en kreeg ik het geld terug. Heel positief!!
Verbeterpunten1. De rubberen automatten zijn te glad en hebben een onaangename sterke rubbergeur. Dat vind ik geen goed alternatief voor stoffen matten, helaas. 2. Mijn eerste vraag per email inzake retourneren werd niet beantwoord. Ik heb toen maar telefonisch contact opgenomen. Dat was geen goede service.
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!