Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering. Product conform omschrijving en afbeelding
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Snelle service & goede kwaliteit
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snel en goed antwoord op mijn vragen. En vervolgens supersnelle levering, bedankt daarvoor.
nee
Pluspunten
Er werd een foutje gemaakt bij de levering doch s\\` anderendaags reeds rechtgezet en het juiste geleverd, chapeau!
VerbeterpuntenLevering duurde 4 dagen maar heb via track en trace gezien dat het probleem bij de koerierdienst zat.
De zetel overtrekken waren qua prijs kwaliteit beneden peil. Ik heb in de Lidl een paar jaar geleden betere gekocht voor een derde van de prijs.
geen
Door vertraging bij het koeriersbedrijf lang moeten wachten op levering. Dus een leveranciers beoordeling lijkt me op zijn plaast
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering tegen een redelijke prijs.
Verbeterpuntenmeer zorg voor de manier van verpakken voor verzending. De mat is opgerold verzonden, na een paar dagen ligt de mat nog krom ( niet vlak ) op de bodem. Dit is een lelijk gezicht en niet praktisch. Het rubber komt niet in de oorspronkelijke vorm teru
Pluspunten
goede duidelijke site
Verbeterpuntenmijn bestelling ging mis, er werden geen mails verstuurd en er kwam geen bestelling aan, maar er werd wel geld afgeschreven. Vervolgens werd niet op mijn mail gereageerd. Uiteindelijk word het goed opgelost door een van uw medewerkers die mij belde (bij het schrijven van deze beoordeling heb ik nog geen geld terug gehad)
Pluspunten
supersnel maatwerk, snelle levering.
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!