Pluspunten
Product degelijk verpakt en compleet en in goede staat. Telefoon support was snel en duidelijk en ik ben goed geholpen met mijn probleem met de leveringsduur.
Pluspunten
Duidelijke site, correcte prijzen, snelle levering!
VerbeterpuntenOmslachtige betaalmodaliteit! Geen rechtstreekse pagina naar betaling met credit-card! Geeft verwarring! Dit wordt pas duidelijk na het lezen van de nieuwe berichten in je mailbox.
Pluspunten
Had door een eigen foutje te laat nieuwe matten besteld. Maar na een telefoontje en inzet van het personeel heb ik de matten op tijd binnen gekregen voor een fantastische dag. Enorm bedankt voor de goede service.
Verbeterpunten-
houd de kwalitijd van de produckten in de gaten bij mij zater er een paar draden los en bij een hoofd steun was er een lelijke rand te zien
Pluspunten
Netjes ingepakt en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVerzending regelen met PostNL en niet met GLS.
Pluspunten
kwaliteit conform verwachting. Pasvorm beter als origineel af fabriek. Super
Beter communiceren
Pluspunten
Duidelijke site . matten kwamen de volgende dag binnen. Top
Pluspunten
Na één bestelling is het moeilijk oordelen, maar de eerste indruk is goed.
VerbeterpuntenNee
Ik vind het jammer dat de mat niet perfect past hij is te klein! als ik dit geweten had dan had ik hem niet gekocht want op de foto lijkt hij dus wel passend
Pluspunten
Mooie matten goede kaliteit, goed verpakt en snelle levering.
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen positief punt. Ik heb matten gekregen waarbij de gaten erin verkeerd geplaatst zijn ( opel combo c 2008 ) om ze te bevestigen. En daarbij is de bijrijder stoel helemaal niet voorzien van gaatjes.
Pluspunten
Gunstige prijzen! Een goed alternatief voor de duurdere stoelhoezen!
VerbeterpuntenKwaliteit is redelijk, maar kan beter; rits van achterbankhoes bleek kwetsbaar!
Pluspunten
Snelle levering en prima informatie
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!