Pluspunten
snelle levering, heldere site
Verbeterpuntenmisschien in de matten van de x-trail ook de vaste gaten van Nissan kan gebruiken
Pluspunten
Snelle levering, prijs betaalbaar
Pluspunten
ik had een foute bestelling gedaan en met 1 telefoontje was het geregeld
Verbeterpuntenzo door gaan
Pluspunten
Tot nu toe ziet alles er goed uit.
VerbeterpuntenNee ga zo door
Pluspunten
Er ging iets goed fout wat betreft de bezorging maar dat heeft Wendy heel netjes geregeld. Hartelijk bedankt Wendy . L.van Dijk
VerbeterpuntenAlleen het materiaal (de stof die gebruikt is ) vind ik geen degelijke kwaliteit, in aanmerking genomen waar voor het gemaakt is . Het zal mij ook werkelijk benieuwen hoelang dit mooi blijft wat betreft de slijtage.
Pluspunten
Kofferbak mat: Prima product, correct geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
dat je geen 4 matten hoeft te kopen, achtermatten zijn na jaren nog zo goed als nieuw
Pluspunten
Bestellen was simpel evenals de betaling. Via de mail werd ik prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Levering was supersnel (3 werkdagen!)
VerbeterpuntenDe verpakking van de bestelling viel erg tegen. De mat was simpelweg in in plastic zak gedaan, opgerold en rondom getaped. Hierdoor had mijn mat bij aflevering al een paar valse vouwen.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
zeer snelle levering en een duidelijke website.
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
ze zijn heel vriendelijk en proffesioneel bezig. petje af hoor
Verbeterpuntengeen van mij mogen ze zo doorgaan.
Pluspunten
Goede afspraken, navelering super, vriendelijke mensen en prettige telefoonstem (ook belangrijk)
Pluspunten
goede producten en prijs . Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteits verhouding
Pluspunten
Diverse e mail over de stand van zaken, betaling,levering enz. Zeer snelle levering. De volgende matten zou ik zo weer bij dit bedrijf bestellen, zou ook dit bedrijf adviseren als iemand automaten zoekt.
VerbeterpuntenDe matten achterin zijn net iets te lang waardoor deze iets omhoog gaan staan. Is niet echt een probleem. Voorin gelukkig helemaal gelijk aan bestaand en van de gewenste kwaliteit.
Pluspunten
De automatten zojuist binnen gekregen. Zag er allemaal netjes en goed uit. De bevestiging kwam overeen met die van Audi. Ook was de prijs in orde aangezien originele matten duurder zijn. Fijn bedrijf en fijn product.
VerbeterpuntenMogelijke track en trace er bij doen.
Pluspunten
Verbeterpuntende automat voor de bestuurder is haast te lang want soms blijft het pedaal er achter hangen
neen
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!