de werkelijke prijzen vermelden
Pluspunten
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Goede leverbetrouwbaarheid.
Pluspunten
Ik had mijn bestelling gedaan , en had zelf een foutje daarmee gemaakt , hierdoor had ik een onderdeeltje nodig wat na vragen kosteloos werd nagestuurd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
gewoon in een woord perfect!!!
VerbeterpuntenNEE
Pluspunten
Perfecte pasvorm. Ik was slechts twee matten nodig, kon zo besteld worden. bij anderen zit je altijd vast aan 4 matten
Pluspunten
Ruim assortiment, Snelle levering
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en compete levering
VerbeterpuntenDe matten achterin hadden geen ovale bevestigingsringen. Voorin wel.
Pluspunten
De foto bij de bestelde kofferbakmat voor Renault Kangoo klopte met het model dat ik zocht. Wat de daarbij behorende tekst betreft: Zie verbeterpunten
VerbeterpuntenHeb 2x een e-mail met vragen naar Automatten gestuurd. Geen reactie ontvangen. Eenmaal gebeld.Medewerkster beloofde een foutieve invoer op de website te laten aanpassen. Niet gebeurd. Diverse taalfouten op website
Pluspunten
niet
Verbeterpuntenop sturen wat besteld word en niet een ander produckt leveren
Pluspunten
keurig
Verbeterpuntenniks op aan te merken
Pluspunten
Snelle service.
VerbeterpuntenSimpel ingepakt.
nee
Pluspunten
hele goede uitleg over het produckt
Verbeterpuntenbij het afhalen van de besteling hebben we een bakje koffie gemist.verdert alles o.k.m.v.g. a3 v d herik.
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!