Pluspunten
product is nettjes en met zorg verzonden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snell levertijd
Verbeterpuntenslechte kwaliteit
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering, zelfs naar België.
Pluspunten
Snelle levering, Goede pasvorm,
Pluspunten
Gemak van bestellen, prijs, kwaliteit van het materiaal (rubber) is allemaal prima. De beoordeling zou veel hoger zijn als de mat goed gesneden was, zie rechts.
VerbeterpuntenDe rubberen matten A4 1994 die ik heb ontvangen passen het best als het traanprofiel onder en de gladde onderkant boven ligt, spiegelbeeldig dus.
Pluspunten
Kawiliteit van product viel behoorlijk tegen....
Verbeterpunten...
Pluspunten
zeer snelle levering en perfecte pasvorm
Verbeterpuntenmerk auto in de mat mee stikken bijv mr2 of gti enz enz
Pluspunten
Zeer tevreden! Snel levering en product zoals verwacht. Vorige kofferbakmat ook hier besteld. Jarenlang plezier van gehad!
Pluspunten
Supersnelle service!! Mooie matten!
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Pluspunten
Hele snelle levering.
VerbeterpuntenEr zit standaard geen bevestigingsmateriaal bij de matten. Die werden nagestuurd, alleen waren die nutteloos, de schroef die in de vloerbedekking moet komen, kwam niet eens onder de mat door!
Pluspunten
Zeer goede service ! Telefonisch zeer goed bereikbaar en klantvriendelijk. Zo hoort het !
Pluspunten
Coulant in het zoeken naar een oplossing bij foutieve bestelling. Snelle afhandeling
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!