Pluspunten
Snelle, nette afhandeling. GLS!
Verbeterpuntenactuele informatie in de emails track and trace
Matten achterin hebben een duidelijk afwijkende pasvorm. Past wel maar minder fraai dan een originele set van BMW/MINI zelf.
Pluspunten
De automatten bleken niet te passen maar werden zonder problemen 2 maal teruggenomen en het bedrag is teruggestort.
Pluspunten
- Snelle levering - Duidelijke site (op model auto na)
Verbeterpunten- Bevestiging mail en factuur komen bij hotmail in de map ongewenste mail terecht. - Bij de bestelde kofferbakmat voor Ford mondeo stond 2000 tot heden moet 2000 tot 2007 zijn.
Pluspunten
binnen 2 dagen geleverd
VerbeterpuntenAntwoordnummer voor retouren Oude verlopen acties op internet
Pluspunten
duidelijke website en order plaatsen was vrij eenvoudig. Snelle en goede levering binnen de afgesproken termijn
Pluspunten
alles vlot verlopen waarvoor dank.
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
het ziet er goed uit het past perfect en ik heb de goede kleur uit gekozen,
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenDe guardliner kofferbakmat is flexibel. Dit staat niet bij de omschrijving van het produkt. Ik had een wat stabielere mat verwacht.
Pluspunten
matriaal ziet er goed uit
Verbeterpuntenmatte passen niet matvoering klopt gewoon niet
Pluspunten
Ik heb geen slechte punten kunnen ontdekken na ik mijn eigen mallen aangeleverd heb. Gr
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenNvt
geef aan wat de beste optie is per productgroep,nu zit ik met een kofferbakmat die niet perfect past,jammer dan geef ik liever iets meer uit dat het wel goed past
Pluspunten
alles keurig geleverd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snel en goed!
Pluspunten
ik ben heel tevreden over het gemak van de website en de snelle levering. ook heel prettig is het e-mailtje als de producten verzonden worden zodat je weet wanneer je ze kunt verwachten.
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!