het is in orde

Past perfect

Ik bestelde rubberen matten voor mijn Peugeot 308SW-II en ze pasten perfect en waren keurig op tijd geleverd.

Netjes en volledig afgeleverd

Goed en duidelijke website

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Snelle service en goede communicatie mbt levering. Matten voldoen helemaal al mijn verwachtingen en in beter dan het origineel

Zeer goede kwaliteit!

Premium matten, heb ze nu voor de 2e keer weer hier besteld. Bij een nieuwe 2e hands auto horen uiteraard weer frisse matten :) zal ze een volgende keer zeker weer hier bestellen! De originele bevestigingsnoppen zijn ook top. Levering binnen een week.

Levering zoals verwacht

Ze doen wat ze beloven

Top service,alles ok!

Vlug geleverd,alles zoals beschreven,degelijk materiaal. Bedankt

Goed product en goede levering

top service

goede prijs kwaliteit en altijd vlot en netjes afgeleverd

Snelle levering, goede kwaliteit.

Dubbel.

Functioneel maar niet esthetisch.

Past perfect

Zowel de rubber matten als de stoelhoezen zijn uitstekend en vooral de stoelhoezen passen precies

Zeer mooie kwaliteit automatten en precies zoals ik besteld heb .

Zeer mooie matten geleverd en goed passend.

Snelle en goede service.

Precies zoals omschreven, de matten zien er goed uit voor die prijs.

Een goed passende mat snel geleverd

Ik had een mat besteld voor mijn ford transit deze werd snel geleverd en past mooi . zeer teverden.

Megacoulant wereldbedrijf!

Had verkeerde matten door eigen onhandigheid en ook nog eens factuur kwijt en te lang gewacht. Middels vriendelijk mailtje op perfecte en professionele wijze geholpen met een prachtige nieuwe set voor mijn Passat. Terecht compliment voor de bijzondere klantvriendelijke support en oplossing!

Prima geregeld.

Duidelijke site en een prima prijs. Op afgesproken tijdstip geleverd, top!

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit

Erg slap

De matten waren binnen 4 weken al zo erg versleten dat ik alweer toe ben aan nieuwe. Een absoluut afrader, zonde van het geld.

Alles op tijd geleverd. En mooie kwaliteit..

Mooie passende mat

Orgigele mat voor de koffers. Blij mee. Lange levertijd

Bij terugzending werd ik heel netjes tewoord gestaan. Binnen een week had ik het geld weer op de rekening.

Goede en snelle service voor kwaliteits automatten

2de keer hier automatten besteld. Net as de eerste keer, enkele jaren geleden, goede en snelle service voor kwalitatieve top automatten

Perfecte pasvorm. Orginele klittenband bevestiging.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!