tegenvaller

Op 26-04 Stoelhoezenset Iconic zwart-blauw (complete set) Productcode: SCO-ICN703 besteld voor een Citroen C4 Space Tourer. Qua materiaal is het top. Helaas is er geen rekening gehouden met twee armsteunen op de voorstoelen, geen rekening met een 5 zitter die onderling kunnen worden verschoven of gekanteld. Mooie plaatjes hoe je moet bevestigen maar is een grote martelgang en nachtmerrie. Helaas weer een grote teleurstelling met het kopen van een stoelhoezenset.

Snelle levering maar geen goede matten

Automaten waren snel binnen. Ze zijn alleen veel te glad aan de onderzijde waardoor ze veel te makkelijk verschuiven. Jammer, want ik zal andere moeten aanschaffen…

Goede ervaring, prompte en correcte leveringen.

Alleen een eventuele retourzending zou gemakkelijker moeten kunnen.

Mooie mat, goede pasvorm

Tevreden dus

Perfecte pasvorm

Hoezen passen perfect

Goede kwaliteit prijs verhouding

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen en top kwaliteit.

snelle levering/ matten goede pasvorm.

Duidelijke website/ matten goede pasvorm/veel keuze/ snelle levering.

Na 4 weken nog niets ontvangen

11-02-2023 Martensen besteld voor mijn buurman. Levertijd 3 tot 4 weken. Nu 10-04-2023 ( tweede paasdag) dus 4 weken zijn voorbij en ik heb nog niets ontvangen….. wel heb plaatsvervangende schaamte naar mijn buurman die ik deze website heb aangeraden.

Ok

Past perfect

Goede kwaliteit

Mooie passende stoelhoezen. Enkel de hoofdsteunhoezen voor mijn Renault Trafic waren er bijna zo goed als niet over te krijgen. Als je geen spierballen hebt is dit een onmogelijke klus. Je zou de opening zowaar met een schaar groter moeten open knippen van de hoofdsteunhoezen om ze er over te krijgen.

Goedkoop en snel geleverd

Best wel goede rubberen kofferen maar voor deze prijs.

Top product

De autostoelhoezen welke ik besteld heb zien er geweldig uit. Ze hebben een heel sportief uiterlijk en geven mijn auto een totaal andere look. Ze zitten ook heerlijk, en ze geven goede ondersteuning aan mijn rug. Ze passen op elke auto.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie duidelijke site met veel keus en redelijke prijzen. Is zeker aan te bevelen.

Perfecte matten

Rubberen automatten besteld voor voorin de auto. Past perfect. Heel makkelijk schoon te maken.

Mooie kwaliteit

De matten zijn prima. Passen perfect. De levering is verlopen zoals voorzien.

In een woord geweldig

ECHT TOP

Goede Website, duidelijk en snelle levering

Alles prima

Spullen voldoen aan verwachting. Alles in één pakket bezorgd. Volgende keer graag weer hier bestellen!

Prachtig product!

Makkelijk te vinden

Waardeloos

Product goed maar bedrijf waardeloos Had verkeerde matten besteld Mocht niet terug En als koper continu verzendkosten betalen Bedrijf niet 1 keer Koop nooit weer wat

Correcte snelle levering

Goede service en snelle levering juiste kwaliteit

Vlotte levering

De juiste matten en vlotte en correcte levering.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!