Prachtig afgewerkt mooi product

Prima en goede ervaring met automaten.nl en snelle levering top

Zeer goede kwaliteit matten en snel geleverd !

zeer tevreden.

prima product.

Auto matten besteld , snel geleverd prima afgewerkt. ziet er heel goed uit , volgende keer weer.

Gewoon Supper

Netjes optijd geleverd een zeer aardig kadootje gekregen en ook dat was netjes op tijd. Ze doen wat ze beloven bij Automatten.nl Zeker een aanrader

Zeer positief over de hoezen

Mooie nette stoelhoezen

goed en snel geleverd toppy

snelle service

Grote keuze automatten

Snelle levering van de bestelling, helaas zat er aan een kant geen bevestigingsknop, heb de oude gebruikt, Probleem opgelost

Een aanrader

Goede prijs <> kwaliteit verhouding snelle levering zeer vriendelijke hulp achteraf en iedereen is jaloers op de mooie ,stevige hoezen

Snel en goed geregeld.

Website was duidelijk en goed te volgen. Service was ook goed. Alles netjes binnen een paar dagen in huis.

Top alles perfect

Snelle levering en de koffermat past perfect

auto stoelhoezen

hallo,ik heb 23-05-2022 autostoelhoezen -poseidon maat L NO- SCK-51266 €56,95 bestelt maar past voor geen meter voor een dacia logan mcv

Prachtige goed passende mat.

Snel geleverd en mooi

Slecht betaald maar niets ontvangen

Slecht

prima matten

Prima matten voor een goede prijs. Snelle bezorging. Alleen de gebruikshandleiding voor het op maat brengen ontbrak.

snel geleverd

zeer snelle levering na bestelling maar niet tevreden over postnl het pakje gewoon over de poort gesmeten zonder aan te bellen 2x

Stoelovertrekken snel en goed verpakt geleverd. Wel twee personen nodig om alles goed op zijn plaats te krijgen, gebruiksaanwijzing perfect voor voorste stoelen, achterste bank en leuning enkel symbool op plannetje.

Mat heeft perfecte pasvorm

Bestelling en levering zijn vlot verlopen. De bestelde mat heeft ook perfecte pasvorm.

zeer slecht

Doordat uw niet de juiste info geeft heb ik zogenaamd een verkeerde bestelling gedaan . Het item betreft toyota stoelhoessen 2005-2011. Maar wat gebeurt ik kreeg 2011-2020 toegestuurd. Ze zijn onmiddelijk teruggestuurd maar wat weer 7.50 euro kostte. Maar heb nog steeds de 56 euro niet van uw terug gehad. En eigenlijk als uw het klant vriendelijk zou willen afhandelen zou het 63,50 moeten zijn. Met vriendelijke groet J.A. den Dunnen

Goede en Snelle Service

Heb er een hoed gefuel an overgehouden

perfect passend en snel geleverd

Zie de titel, niets aan toe te voegen.

Prima matten rubber

Fijn model

Slecht, product is na 2 welen nóg niet bezorgd

Slechte bezorgdienst. Bezorgmomenten worden niet nagekomen. En tijdens een afgesproken tijdslot wordt deze door de bezorger zelf geannuleerd. Ik ben nog steeds afwachtende.

Adequate afhandeling

Autohoezen besteld. Netjes en snel geleverd. Helaas bleek voor mijn auto de pasvorm niet geweldig. Hoezen niet netjes strak om de stoelen. Retourlevering gemeld en document gekregen voor verpakking.

Netjes meteen geleverd. Mooie spullen.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!