Goederen snel geleverd en ziet er goed uit

Jammer dat er geen ringen voor de kopsteunen bij zitten

Professioneel en goed geregeld !

goede aflevering en lekker snel

prima web winkel en snelle levering

Oke

Snel en top

Prima in orde snelle levering

Al eens eerder gekocht voor mijn vorige auto. Nu weer gekocht. En perfect. Echt goede kwaliteit. Ervaar het zelf. Bedankt automatten .nl

Overzichtelijke website. Artikel makkelijk te vinden op autotype, ook voor oude auto's. Snelle levering.

top service

mijn matten pasten niet. Gemaild met foto's en direct antwoord met een tekening die ik moest aanpassen met de maten. Vervolgens hebben ze deze gemaakt en afgestuurd, ze passen als gegoten. top service! en nog maals bedankt Roger

Makkelijk bestellen, betalen en snelle levering, prima kwaliteit kofferbakmat en makkelijk op maat te maken

product in orde, bezorging lastig

Automatten.nl heeft kennelijk gekozen voor een transporteur die er vanuit gaat dat mensen altijd thuis zijn wanneer het hén uitkomt. Bij de buren afgeven doen ze niet, dus moet er een nieuwe bezorgafspraak worden gemaakt. Naast vertraging, kost dit zomaar een vrije dag. Om deze reden zal ik in de toekomst niet meer bij automatten.nl bestellen.

geweldig

snelle levering, product voldoet volledig aan de verwachtingen

Ontevreden

Achtermatten passen niet goed terwijl ik duidelijk juiste type en bouwjaar heb geselecteerd. Dikste maat besteld en tevens de duurste maar vind de kwaliteit tegenvallen.

Redelijke prijs en snelle levering

Redelijke prijs en snelle levering

De bestelde stoelhoezen werden vlot bezorgd in een keurige verpakking. Aan de beschrijving was niets gelogen. De hoezen passen perfect en we zijn er blij mee!

Goede ervaring met automatten.nl

Perfecte wat betreft maatvoering, prijs kwaliteit prima. Prima levertijden.

Perfecte levering en produkt.

Precies wat ik zocht voor mijn wagen. Prijs, kwaliteit niet te evenaren.

Goed product

Vlot en keurig afgehandeld en voldoet aan de verwachting

Snelle correcte levering

Prima levering

De hoes van het bankje past niet, omdat 1 hoofdsteun er niet af kan.

Goede producten. Duidelijke info op de website. Makkelijk zoeken op autotype. Vlotte bezorging.

Tevreden

Ik ben klant van jullie. En nooit problemen gehad

Super kwaliteit en snelle levering

Stevig materiaal voor een juiste prijs

Gemakkelijk besteld en snelle levering

Heel veel keuze, goede service

Was prima

Alles op tijd geleverd

Nette webshop met concurrerende prijzen en prima service

Snelle verzending en overzichtelijke webshop. Kofferbakmat perfect op maat.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!