Hele aardige mevrouw aan de telefoon, erg behulpzaam! Matten gelijk de andere dag geleverd. Prima kwaliteit, prijs verhouding!

Prima levering

Alle matten prima passend, echter de kofferbakmat voor de Hyundai Ioniq Plug-in uit 2020 had iets beter kunnen passen. Lijkt iets te groot uitgevallen,maar met wat "overtuiging" toch op z'n plek gekregen.

Snel geleverd. Prima passende mat. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Mooie matten, snelle levering

Prima.

Top service.

Goede en perfecte service alleen bij aflevering van de producten werden deze over de poort gegooid wat ik niet ok vond , er werd duidelijk aan de deur gecommuniceerd dat het pakket achteraan onder een luifel kon gelegd worden en niet in de regen op de grasmat . Maar daar kunnen jullie niet aan doen alleen de transporteur. Grts

snelle en vlotte afhandeling

Heel goede service. geen enkel probleem ondervonden. Product voldoet volledig zoals aan gegeven op de webshop.

geweldig

Perfecte matten op maat , goede kwaliteit Bestellen fluitje van een cent , en snelle levering op afgesproken datum. Prima service , Automatten.nl is zeker aan te bevelen

Super snel geleverd.

Super snel geleverd. Goede kwaliteit.

Makkelijk bestellen goede kwaliteit en snel geleverd

Slechte kwaliteit matten

Na 2 jaar jaar bij 10.000km per jaar is de automat volledig versleten. Rubber aan de achterkant begon na 1 jaar te verkruimelen. De mat werd slap kreeg plooien en viel naar voren tegen de pedalen. Bevestigingspunt viel ook al snel uit elkaar waardoor de mat ging schuiven ivm bovenstaande. Betrof de luxe velours versie voor Renault megane lll station met Bose systeem. Verwachte dat deze gezien de prijs slijtvaster en duurzamer waren maar het tegendeel bleek.

verkeerd product ontvangen, ondanks contact geen verder opvolging

Ik heb recentelijk matten voor mijn BMW 3 serie cabriolet besteld. In eerste instantie kon ik geen originele bevestiging kiezen. Daarover mail gestuurd waarbij snel werd gereageerd met de melding (netter afhandeling customer service) dat de site was aangepast. Inderdaad bestond nu deze optie, echter zonder image. Maar dus op basis van de term aangeklikt Bestelling kwam conform opgegeven levertijd. Echter bij aankomst van het product bleek er sprake van een ander bevestigingssysteem, ook op andere maatvoering en de kleur bleek niet conform de bestelling. Dit gemeld per email, met foto's op 5 april Daarna niets meer vernomen, ondanks herinneringsmails

zeer vlugge levering

besteld en volgende dag ontvangen

Snelle en juiste levering

Heb autohoezen besteld, ze passen mooi, echt wat ik in gedachten had ,heel tevreden

Zoals beschreven

Zoals beschreven

Snel en netjes

Matten zijn goed passend en netjes. Het is een aan rader voor je auto

Mijn aankoop was een succes.

Heb al automatten gekocht in het verleden. Nu een rubberkoffermat. Past als gegoten. Leven kan toch simpel zijn. Top van Automatten.nl

uitstekende service en prijs

Spijtig dat er nog geen koffermat in rubber beschikbaar is, maar al de rest werd snel geleverd aan een zeer goede prijs.

Goede producten, snelle levering, top klantenservice

Voor de bedrijfswagen heb ik hier al een paar keer stoelhoezen en rubberen automatten besteld. Snelle levering en goede producten (die wel passen) tegen een scherpe prijs. Ook de kofferbak rubbermat is perfect. Met de laatste bestelling had ik voor een mercedes sprinter de verkeerde set gekocht. Deze mocht ik terug sturen, zodra deze binnen was stuurde ze meteen de juiste set op.

Past goed en snelle levering

Besteld en snel geleverd en goede kwaliteit

Snel / presies goede prijs en kwaliteit.

Goed. Lekker snel maar net niet helemaal passend.

Goed. Lekker snel maar net niet helemaal passend.

Geen problemen niet geheel pas fittend, maar het is ok.

Perfecte pasvorm en stevig materiaal, minder verschuiving op rotondes

Snel & accuraat

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!