Correct

Juist artikel - goed geïnformeerd - tijdig geleverd

Goede pasvorm

Goede pasvorm stoelhoezen

Aanrader

Mooiere kwaliteit dan de dealer (Premium Velours) tegen een veel betere prijs.

Prima afwikkeling

Goede prijs/kwaliteit en snel

Gebeld of er eerder geleverd kon worden. Waarschijk niet gaven ze aan. Uiteindelijk toch gelukt.

Ik ben tevreden

Ik heb achtereenvolgens een rubberen koffermat en overtrekken in similileder voor de stoelen vooraan besteld van mijn nieuwe Berlingo. Alles was van goede kwaliteit en alles paste.

Eerlijk bedrijf

De hoezen pasten niet Zonder problemen retour gezonden en geld terug gekregen

1 woord is genoeg !! Geweldig !!

Besteld en 2 dagen later lag mijn bestelling reeds in mijn auto (kofferbak) Heel goede kwaliteit en perfecte afmetingen + mooie afwerking.

Levering goed

De levering is prima verlopen. De matten passen ook uitstekend.......maar.......ze zijn van de onderkant erg glad zodat ze bij het in- en uitstappen verschuiven, wat ik persoonlijk super irritant vind. De matten blijven dus niet op hun plek liggen.

Gedeelte retour gedaan, netjes afgehandeld en spoedig geld terug

Kleur op internet zetten wat ze niet hebben

Eerst eens lange wacht tijd voordat ze t opsturen daarna krijg ik de verkeerde kleur toe gestuurd. Stuur n mail kring 2 dagen later antwoord willen ze nog ns die kleur sturen. Mail gestuurd nu zou hij kijken voor de goeie kleur maar niks meer gehoord WAARDELOOS

Niet universeel

Op basis van website dacht ik iets passends te vinden. Mijn stoel is niet compatible met de universele maten

Helemaal prima

Mooi passende mat in goede kwaliteit voor een concurerende prijs.

Mooie producten en goede prijs

Producten zijn van goede kwaliteit en qua prijs prima.

Snel en goed geleverd

Top kwaliteit

Goede service, snelle levering

Fijn en goed product

Net als de vorige bestelling is er weer een goed en degelijk product geleverd.

snelle service

snel geleverd,top

Perfecte pasvorm

Perfecte pasvorm en goede prijs- kwaliteitverhouding.

Snelle service en levering

Alles was allemaal keurig geregeld

Helemaal blij mee

perfecte pasvorm

na een hoop getob met niet passende matten, nu op merk/auto besteld en zeer tevreden.

Perfecte pasvorm

We bestelden rubber matten met een opstaande rand van 3 cm, deze hebben écht de perfecte pasvorm. Vlot geleverd ook. Ecjt een aanrader !!

snelle levering,goed product Uitstekende service

Zeer goed op alle vlakken.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!