Snel geleverd ,goede pasvorm.

Zoekend op internet sprong de stoelhoezen er voor mij uit omdat ze voor mijn auto (jaartal en model) passende hoezen hadden in de goede kleur. Ik ben zeer tevreden.

Prima geregeld!!!

Goede prijs/kwaliteit.

Snelle levering en vriendelijk personeel

Na een foutje te hebben gemaakt met het bestellen even gebeld met het bedrijf. Vriendelijke werd ik te woord gestaan en goed geholpen. Volgende dag de producten al in huis.

Goede service en kwaliteit.

Makkelijke website, artikelen goed omschreven en vindbaar.

Goed contact zowel telefonisch als vía de mail

De bestelde autobekleding was niet naar mijn zin. Kleur week nogal af met de foto op de site maar kon het zonder probleem weer retourneren. Geld snel terug gestort gekregen.

perfecte pasvorm, kwaliteit ziet er goed uit.

bestelling liep vlot en werd goed opgevolgd. De levering duurde iets langer dan normaal, te wijten aan de transportfirma. Ik heb al enkele zeer positieve reacties van inzittenden en enkele vroegen zelfs naar jullie gegevens.

Prima service en kwaliteit. Plaatsen is moeilijker

Bestellen en levering gaat prima en vlot. Het bekleden van de stoelen van mijn Ford C Max is een ander verhaal. Komt door de zijpanelen lendehandel en klaptafeltjes bij de voorstoelen. De universele hoezen passen denk ik wel maar je levert functionaliteit in. Had beter vermeld moeten worden.

Prima en snelle levering

Na 2 dagen had ik mijn bestelling al

Fijn dat de matten precies waren zoals ik wilde hebben.

Altijd lastig te kiezen op internet, je hebt niks in je eigen handen gehad en geen mogelijkheid tot passen. Nu gelukkig perfecte pas voor kofferbak mat en rubber matten voor in de ID4. Top!

Snel geleverd en mooie kwaliteit matten die goed passen

Gekregen wat we verwachten

Besteld voor onze andere auto past precies.

perfect geholpen.. prima service..

perfect geholpen en een prima service..

Past perfect

Snelle levering een aanrader

de matten gekregen die ik had verwacht qua kwaliteit en prijs

goede prijs kwaliteitsverhouding. matten passen precies misschien toch de zwaardere kwaliteit moeten kiezen. de verzending verliep niet geheel feilloos

Snelle levering en mooi product

Mijn bestelling erg snel ontvangen,En ook zeer tevreden over mijn product. Een minpuntje vind ik wel dat het koeriersbedrijf waar ze mee werken niet echt als betrouwbaar bekend staat.(op trustpilot 1.5 ster ) Verder zeer tevreden over automatten.nl en over mijn bestelde kofferbakmat

Helemaal top

Zeer goed geholpen, heb tel contact gehad over mijn bestelling. Keurig te woord gestaan, mijn vraag werd meteen op gelost Top hoor.

Mooi product. .

V

Prima shop met prima spullen

Ik had een kofferbak mat van rubber met opstaande randen besteld, die prompt geleverd werd en een perfecte pasvorm had. Ik ben er blij mee.

Goede, correcte service en geleverd naar afspraak

Duidelijke informatie op de website. Matten zijn volledig volgens omschrijving. Correcte levering binnen de voorziene termijn.

gewoon goed

gewoon goed

Top kwaliteit en snel geleverd!

Top kwaliteit voor een mooie prijs en snel geleverd!

helder en duidelijke afspraken/levering

Prettig.

Perfect service

Prachtig

Goede service, kwaliteit en prijs!

Goede website met makkelijk bestelproces. Zodra besteld vervolgens snel in huis. Super!

Prima en goede kwaliteit

De bus van ons ziet er weer piekfijn uit :)

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!