Prima producten en service

De stoelhoezen waren naar volle tevredenheid. Behalve dat de hoodsteunen wel degelijk verwijderd moeten worden en daardoor gaten in de hoes gemaakt moeten worden. Voor de rest snelle levering en goed communicatie

snelle levering, goed product

Verpakking was wat aan de grote kant, had kleiner gekund. Materiaal kwam snel en lijkt exact op de beschrijving. Makkelijk toe te passen (autostelhoezen) en duidelijk instructiefilmpjes zijn snel te vinden.

Mooi materiaal. Snel geleverd

Voor mijn toyota hilux op maat gemaakte stoelhoezen besteld. Keurig geleverd

Als steeds alles prima!

Vlot bestellen, betalen en ontvangen voor de juiste prijs. Top!

de bevestigingshaakjes ontbraken maar werden vlot nageleverd.

Prima, verder niets meer over te zeggen.

Zoals eerder geschreven

Zeer tevreden en snel geleverd

super matten mooie pasvorm en de juiste tekst

Mijn ervaringen zijn super goed ze pasten perfect en staan mooi lijkt een mooie kwaliteit waardoor de auto er nog sportiever uit ziet netjes van binnen.

Snelle services en levering

Reeds verschillende keren gekocht bij automatten .nl

Zeker een aanrader

Snelle levering Goede kwaliteit ( nog maar kort in gebruik) Goede pasvorm

Juiste passing. kwaliteit:100%

Ga er gerust nog eens kijken

Prima precies wat ik verwachtte

Levering was snel. Product was goed verpakt en het paste perfect.

Goede kwaliteit en nette levering

Zoals eerdere levering goede kwaliteit en een nette levering

Mat is top. Bezorging minder

De mat is perfect. Bezorging was supersnel. Helaas was ik net even niet thuis en is de mat bij de buren bezorgd. Er stond echter niet bij welke buren dus ik heb moeten bellen zodat in het systeem gekeken kon worden.

Mat past perfect

Fijne kofferbakmat voor onze nieuwe audi a4 avant. Past perfect en is anti slip.

Slechte kwaliteit

Ik had vol enthousiasme twee autohoezen besteld voor mijn oldtimers, aangezien deze helaas niet binnen kunnen staan. De hoezen zouden volgens de advertentie regen (en sneeuw) bestendig zijn. Helaas is dit niet het geval en zeikt de regen gewoon recht door de hoes (gewone regen, geen storm). Het probleem is dat de wagens compleet nat worden en het vocht niet weg kan, wat voor roestvorming zorgt. Vind het jammer want heeft me in het totaal €77,90 gekost voor beide hoezen, maar doen hun werk gewoon niet. Ik had graag wel een compensatie ontvangen, omdat ik het toch veel geld vind... Met vriendelijke groeten Branco

Kwaliteit -4

Kwaliteit -4

Juiste auto doorgegeven, verkeerde mat en retour zelf betalen…

Ik had de juiste auto doorgegeven. Audi Q7. Ze leveren een mat die niet geschikt is voor een Audi Q7 etron. Geen alternatief beschikbaar en ik moet zelf zorgen voor een retour van de mat. Heel slechte service.

Niks bezorgd - en laten niks van ze horen

Ik heb een week voor de wintersportvakantie een mat besteld. Op de site stond dat deze op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden. Na een week was de mat nog steeds niet bezorgd en na telefonisch contact bleek dat ie helemaal niet op voorrad was. En nu is het te laat om voor de wintersport er nog ergens anders één te bestellen. Dat je voorraad op de site niet up-to-date is kan gebeuren, maar dat je dan wacht totdat de klant jou belt is echt heel vervelend!

Teleurstellend

Helaas nu een teleurgestelde klant, vorig jaar een set besteld voor de VW. Prima in orde. Wel onverwacht veel sloopwerk, de stoel en bank moesten uit de cabine gesleuteld worden. Maar goed een mooi product. Nu een nieuwe set besteld voor een nieuwe Aygo. Discussie met uw verkoopmedewerker gehad. Jullie bieden op de website een verkeerde set aan. Standaard is de leuning van de Aygo niet deelbaar ben ik nu achter middels bezoek aan de dealer. Bij hoog en laag wordt beweerd dat het wel zo is, had ik maar beter moeten kijken op de website uit hoeveel onderdelen de set bestond. Ik vind dat belachelijk, ik bestel een set hoezen voor een Aygo van na 2014. Dan verwacht je dat het klopt sorry. Dus nu moet ik kosten maken die ik niet vergoedt krijg om de boel terug te sturen. Terwijl de levering niet juist was. Al met al een balend gevoel overgehouden als klant van Automatten.nl.

uitstekend

Als prima gegaan, van bestelling tot levering

Slecht , stoelhoezen zijn absoluut niet passend

Slecht , stoelhoezen zijn absoluut niet passend

Alles goed verlopen...

Geen problemen gehad, alles goed verlopen

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!