Gewoon prima

Duidelijke website Heldere specificaties Mooi product en levering volgens afspraak Gewoon wat je mag verwachten van online winkelen

Vlotte en perfecte aflevering van de gekozen produkten

Super goede ervaring met dit bedrijf. Vlotte en perfecte levering van de gekozen goederen.

Snelle levering en een degelijk product

Prettig geholpen. Had een vraag en werd snel en duidelijk geholpen

Goed service

Snel leveringen goed service

Uitgevoerd zoals het hoort

zie boven

serieus bedrijf met kwaliteit

Ons autobedrijf heeft in de toekomst automatten c.q. autohoezen nodig. hoeven niet lang na te denken bij wie we gaan bestellen. Omruilen geen probleem.

fijne winkel

heb nog steeds veel plezier van mijn autohoes voor mijn volvo s80 niet je doorgaanse auto vandaar

super passing , beter dan verwacht

beter dan verwacht

Komen toezegging ivm terug

Komen toezegging ivm terug betalen na retour zending

Top!!

Had zelf verkeerde mat besteld, kon gelijk retour en werd kosteloos omgeruild en opgestuurd!

Kwaliteit en pasvorm zoals beschreven!

netjes gehandeld en geleverd

Zeer snelle levering , uitstekende kwaliteit en niet duur ! 1 klein nadeel vind ik aan de bestuurderskant zit van dat klitteband aan de onderzijde zodat die mat niet kan verschuiven , maar dat doet hij helaas wel !!

Prima!!

Prima bedrijf. Snelle levering

Top, levering en goede afhandeling

Top, levering ok en snel

Snelle service, helaas product niet passend

Bestelling snel geleverd Helaas paste de stoel bekleding niet, besteld op merk, type en bouwjaar

super service

We hebben eerder automatten gekocht en wij zijn met de kwaliteit en service zeer te vreden. Deze bedrijf is echt een aanrader.

Gemakkelijk!

Bestellen gaat makkelijk. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Degelijk materiaal, mooie afwerking

Toch past de autohoes niet direct voor mijn wagen alhoewel het beschreven staat. Moet nu aanpassingen laten doen aan de hoes om ze alsnog te kunnen gebruiken.

Perfecte pasvorm

Prima ervaring. Snelle levering, goede verpakking. Klasse hoor!

Zie boven.

Top pasvorm en snelle levering

Mooie gebruiksvriendelijke website, product zoals omschreven en goede prijs kwaliteit!

Erg goed

Super snel en gunstig geprijsd.

corecte levering

perfect zoals het hoort doe zo verder

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!