Alles naar wens

vlug geleverd en prima artikel

wij zijn super tevreden van de hoezen .

Hele goede kwaliteit en mooi afgewerkt

zee tevreden

Past heel goed

Prima bezorgt zo als het hoort

Snelle levering goede kwaliteit

Hele mooie pasvorm stoelhoezen besteld snel geleverd en zeer goede kwaliteit en makkelijk te instaleren. Top!

Prima product!

Makkelijk bestellen, overzichtelijke site en een uitstekend product!

CORRECT EN SNEL GELEVERD !!

Snel , makkelijk en prijstechnisch / kwaliteit ok !

Prima, snelle levering,goed product..

Snel en volgens afspraak, geen verrassingen

De boel in de ochtend besteld en de volgende middag was het er al. Vaak zie je in deze tijden dat producten toch niet op voorraad zijn etc., Het hoeft van mij niet eens snel, als het maar transparant en eerlijk is Bij automatten.nl doen ze gewoon wat ze zeggen, een verademing! Ook het product was precies volgens de beschrijving (altijd spannend als je iets besteld voor een specifieke uitvoering van een auto). Om 5 sterren te halen hoef je dus niet eens rare dingen te doen als bedrijf, maar gewoon doen wat je zegt te doen.

Past perfect

Goede kwaliteit

Altijd een nette koffer

goede pasvorm en snelle levering

matten besteld voor een mercedes c w204 passen perfeckt en zeer goede kwaliteit. daarna nog een kofferbak mat besteld voor een nieuw type toyota rav 4 hybride ook de andere dag in huis en past ook perfeckt. dus al bij al daar kun je met een gerust hart bestellen en zeer snelle levering.

De mat ziet er goed uit moet nog wachten want zeer snel geleverd veel sneller dan mijn wagen.

Perfecte set matten ontvangen

Goed geadviseerd en perfecte matten ontvangen. Snelle levering en kwaliteit beter dan origineel Peugeot. Als ik nog eens matten zoek, kijk ik nergens anders!

Het was zeer goed te doen.

Uitstekend!

Passen TOTAAL niet

Deze zetelhoezen besteld voor een Mercedes Vito, het was een verjaardagscadeau. Maar deze passen helemaal niet. Eerst deze persoon blij gemaakt en een dag nadien (tijdens een hopeloze poging om deze aan te brengen) moeten teleurstellen. Zeer jammer.

Super service

Voor mijn Tesla was ik op zoek naar rubberen matten voor de wintersport. Op hun aanraden een goedkopere gekozen, dan ik in eerste instantie wilde bestellen. Deze bleek echter te kort te zijn. Geen probleem, ik kreeg gratis een nieuwe toegestuurd die wel past.

Verschrikkelijk jammer dat er met dhl samengewerkt wordt!

Ik heb de automatten niet ontvangen dhl is een waardeloos bedrijf. Bezorgers hebben geen zin om te bezorgen tot 3x toe ze zeggen dan doodleuk dat ik niet thuis was dit is niet waar! Dit is werkelijk een flop!

Nog steeds niet geleverd

Leveringen kunnen zakelijk niet na 18.00 uur ontvangen worden

Goede producten met goede service

Autohoezen besteld had zelf een fout gemaakt met bestellen. En is netjes opgelost vandaag voor de andere auto’s ook nieuwe hoezen besteld. Bedankt voor de service

Na bestellen heel snel geleverd, gaat hier om een set autostoelhoezen. Er was 1 hoes te krap bemeten en vervolgens gescheurd, Dit werd ook snel en naar tevredenheid opgelost.

Levering perfect

Product oke snelle levering een aanbeveling zeker waard naar naastew.

Prima kwaliteit goedkoop en goede service

Goede kwaliteit., goede prijs en snelle levering.

Kan beter

Passen niet kant bestuurder, moeten bijsnijden.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!