Snelle bezorging, matige kwaliteit

De kofferbak mat past niet geheel in de hoeken, verder ook erg stug; heeft nog steeds de ronde vorm waarin de mat vervoerd is. De rubberen mat voor in de auto scheurt helaas makkelijk bij de bevestigingspunten. Verder wel van dikke materiaal en kwalitatief okee.

Service is geweldig

Snelle enigheden service

Goede kwaliteit Kwaliteit 3 op hun side Past perfect Perfecte levering

Zeer tevreden.

Mooi product tegen een mooie prijs. keurig volgens afspraak geleverd.

snelle service voor een scherpe prijs!

Eerste en laatste ervaring met automatten.

Via automatten heb ik autostoelhoezen besteld. geen een onderdeel pastte. De ritsen gingen niet dicht omdat de maat te klein was voor de stoelen.Er ontbrak de beschrijving ervan. De materiaal was niet naar verwachting.

Perfecte pasvorm, snel geleverd. Kei goed

Alles volgens afspraak.

Snel en goede prijs kwaliteit verhouding

Koop al jaren lang voor verschillende auto's wintermatten zijn uitstekende matten voor een nette prijs.

Goede service, snel verzonden.

Snel verzonden, goede matten.

Subliem

Telefonisch geholpen door een medewerkster aangezien ik zelf niet goed ben in digitale aankopen. Netjes door alle bladzijden geloosd, tot de betaling toe. Voor drie uur besteld en inderdaad netjes de dag er na stopt de bezorger aan de deur. Net product gekocht (Mercedes matten). Zeer tevreden tot nu toe. Bedankt voor de goede hulp tijdens de bestelling

Niet super

Kwam opgerold binnen. Waardoor hij bij uitrollen weer wilde oprollen. Hij was niet heel netjes. Paar plekken voornamelijk hoeken ingedeukt. Materiaal was ook stugger als ik had verwacht.

Automatten pasten niet en waren vuil met krassen

Bestelde automatten hadden gaten erin, deze bleken echter gemaakt om ze aan elkaar vast te binden, zaten geen gaten in om ze vast te kunnen zetten. Dan heb je een keuze om gaten te maken of de matten los te leggen. Verder leken ze al gebruikt: er zaten krassen in en ze waren vuil, ook al zaten ze nog in de verpakking. Voor 50 euro zeker niet de moeite waard.

goed product, sales back office: onvoldoende

mooi afgeleverd, ik heb wel geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen, noch een factuur (ifv mijn boekhouding). vriendelijke groet, peter

Simpel bestellen en snelle levering voor goede prijs

Een rubber kofferbak mat besteld voor in de Mazda CX-30. De volgende dag ontvangen zoals beloofd, en de pasvorm is perfect!

zeer goed

Als je een bestelling plaats komt hij netjes op de aangegeven dagen binnen pasvorm is uitstekend

Lekker snel binnen!

Ging handig en snel!

Fijn zaken doen snel geleverd perfecte pasvorm.

De goederen werd snel en correct volgens beschrijving geleverd. De pasvorm is wederom echt perfect. Ik heb de kofferbakmatten nu voor onze beide auto's besteld en ben ook echt super tevreden. Kortom een echte aanrader.

Geweldig materiaal

Ik zal jullie overal aanprijzen

snelle levering en mat past perfect

Super pasvorm zowel de matten als de hoezen

Top, snelle levering, juiste info en mat past perfect.

Snelle en juiste informatie. Prijs / kwaliteit is goed. Komen afspraken na. Wat wel belangrijk is dat je zelf het automerk, bouwjaar exact invult, alleen dan krijg je de goede matten geleverd.

prima service

Zeer snelle levering

Dit bedrijf krijgt een compliment voor de snelheid waarmee het levert!

Snelle, doeltreffende service

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!