Goede kwaliteit

Top hoezen geleverd

Snelle levering super passend

De bestelling was snel bevestigd en geleverd en de achter mat paste meteen perfect. Prijs zeker waard

Snelle service en juiste prijs

Zie boven, matten passen perfect

Prima service & communicatie

Snelle levering & prima service - een aanrader!

Snel levering

1 nieuwe mat en 3 niet nieuwe (gebruikte?) matten

Matten waren niet allemaal nieuw, probleem is dat ze zeggen dat alles op maat is gemaakt en dus niet kan ruilen, extra blokkade is dat je zelf moet betalen voor retourzending

Prima en snel

Prima levering en artikelen als beschreven online.

Afspraken worden nagekomen

Artikel tijdig bezorgd en geheel naar wens. Ik heb een kofferbakmat besteld voor mijn nieuwe auto. Omdat de auto door de dealer al was voorzien van een rubberen kofferbakmat was deze overcompleet. De mat kon worden geretourneerd, waarna restitutie van het betaalde bedrag incl. verzendkosten heeft plaatsgevonden. Dank voor de goede service.

Goed en snel

Bestellen ging makkelijk, werd alleen niet bezorgd op de dag die volgens de website beloofd werd, maat kwam een dag later, wel snel dus. Mooie goed passende kofferbak bescherming.

Fantastisch!!

Snelle levering perfect passende mat en betaalbare spullen!

Snelle levering maar voldoende

Bij levering 4 matten d.m.v plastic pennen aan elkaar onnodig gaatjes in 3 matten. Vindt 100% pasvorm wel iets tegenvallen m.b.t de matten voor.

Ik heb stoelovertrekken gekocht en de pasvorm is prima

Snel besteld, snel geleverd en prima pasvorm.

Kofferbakmat Astra F 3-deurs besteld. Snel geleverd en pasvorm is super!

Zie bovenstaand.

gekregen wat besteld was

comform aan de verwachting

Product voldoet aan verwachting. Snelle levering is superfijn

Mooie mat

mooie, stevige mat, vlotte levering

Goed product, snelle levering

Geweldige service

Nadat ik de hoezen voor m'n VW Transporter had ontvangen heb ik de instructies goed doorgelezen en las dat de stoelen niet verwijderd hoefden te worden, dus aan de slag, de hoezen gaan inderdaad strak erom heen. Helaas bij het monteren v.h. rugdeel v.h. bankje scheurden de onderzijden van beide zijdelen kapot, ze zouden proberen zo onzichtbaar mogelijk te herstellen maar, tot mijn grote verbazing houden ze vol te hebben gerepareerd maar, volgens mij heb ik gewoon een nieuw rugdeel ontvangen, daarvoor mijn grote dank m.a.w. geweldige service. Oorzaak v.d. scheuring is dat de leuning strak tegen de stalen scheidingswand gemonteerd is en er dus geen ruimte is om de hoes daar door te trekken, dus wel degelijk het bankje demonteren en nadien weer monteren.

Netjes en snel geregeld

top

top

snelle en correcte levering

zetelhoezen besteld om een werfwagen proper te houden en deze voldoen aan de eisen

Goede kwaliteit en pasvorm

Goede kwaliteit en pasvorm

correcte levering-goede communicatie en goed produkt!

Helaas de verkeerde mat besteld, zonder problemen om kunnen ruilen.

alles prima in orde

alles prima in orde .

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!