Prijs kwaliteit

zeer tevreden van de pasvormhoezen,deze zitten als gegoten,idem van de rubberen matten. Een aanrader voor mensen in de bouwsector!

Klik verder als je een goed product of service verwacht

Vooropgesteld dat dit een van mijn eerste slechte recensies is die ik schrijf. Dit "bedrijf" levert niet wat je verwacht. De website laat mooie foto's zien, maar je krijgt het simpelweg niet. Vervolgens kun je je niet beroepen op retour zenden want "het is maatwerk en dus niet meer verkoopbaar". Kortom gewoon nepperij, van hun probleem mijn probleem maken. Uit "coulance" wordt je afgescheept met een geld storting die fractie van je schade is. Dit heb ik dan ook teruggestort, ik laat me niet zo behandelen. Er zijn meerdere websites met automatten, waar ik goede ervaring mee heb, dus mijn advies klik 1 keer verder.

Weer als nieuw

Via Google deze website gevonden. Duidelijk en makkelijk om voor mijn Mazda nieuwe automatten te zoeken. Prijs was prima en ze besteld. Versleten matten vervangen en auto ziet er weer top uit.

Makkelijke site, prijs/kwaliteit zeer goed

Meer dan tevreden ondanks waarschuwing dat resultaat niet optimaal zou zijn.

Ik zocht sroelhoezen voor een Citroën C2. Daarin staan een soort sportstoelen, met verhoogde zijkanten. Ik belde met Automatten of daarvoor speciale hoezen zijn. Het antwoord was nee, de door ons te leveren hoezen passen wel maar resultaat is niet 100 %. Toch maar besteld. Na montage en 14 dagen inzitten valt het resultaat ontzettend mee en zijn wij er heel blij mee. Vriendelijke groet, Ans Overwater.

Goed en snel

Mijn bestelling is goed en snel afgehandeld, prima ervaring.

Makkelijke bestelling en perfecte levering

ik bestelde 2 automatten voor Opel Astra. Van bestelling tot en net levering is alles heel vlot gegaan, met goede communicatie. De matten passen perfect in de originele bevestiging. Als ik toch 1 puntje mag opgeven: het zou helemaal perfect zijn als er 1 enkele mat voor de bestuurderskant zou kunnen besteld worden. Die verslijt het snelst.

Prijs / kwalitet goed, maar geen volvo rubber kwaliteit

"Rubberen" matten geleverd binnen 1 dag. Pasvorm goed, echter meer plastic dan rubber als je Volvo rubberen maten gewend bent. Wegen dan ook zeer licht. Echter prijs / kwaliteit lijkt in orde. We zullen zien wat de leversduur is, anders toch maar bij volvo echte volvo Rubberen matten bestellen die zijn in iedergeval uitstekend van kwaliteit.

Had betere kwaliteit verwacht

Voor deze prijs had ik beter verwacht. En zeker een extra lapje onder het hielgedeelte aan de bestuurders kant ! Want daar gaan ze steeds stuk. Eerste keer dat ik van een leverancier tapijt sets ontvang zonder versterking aan bestuurders zijde onder de hiel !

heldere site, optimale prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering, professionele organisatie

zeer tevreden, niets aan toe te voegen

Toch een verschilletje

Bestelling verliep vlot. Een vergissing mijnentwege werd telefonisch vlug rechtgezet (te veel overgeschreven bedrag stond dezelfde dag weer terug op mijn rekening!!!!). Na 6 dagen kwam de levering. Alles zeer goed en mooi materiaal. Echter de rubbermatjes achteraan zijn niet zo perfect. De hoek van de schuifgeleider van de voorste stoelen prikt er tegen waardoor ik vrees dat dit vroeg of laat mijn rubberen matten zal doorprikken.

snelle verzending en zeer goed product

Wij hebben de automat voor in de kofferbak besteld op zondag en op dinsdag was hij al binnen. Perfecte pasvorm. Je wordt per email goed op de hoogte gehouden omtrent je bestelling,

Geweldige website

Ik werd gebeld dat er iets niet leverbaar was en wat ik dan wilde mijn geld terug of een soort gelijk artikel met het verschil terug gestort Ik heb die nog nooit meegemaakt dus ik raad iedereen aan om hier te kopen een geweldige klanten service die je niet veel meer mee maakt

Perfecte service en kwaliteit

De bestelde rubbermatten voor mijn nieuwe auto hebben een perfecte pasvorm en zijn van zeer goede kwaliteit ! Bovendien snelle en correcte levering. Ben absoluut zeer tevreden en dat allemaal ook aan een correcte prijs !

Een goed bedrijf

leverde zo als ze kenbaar maakt netjes en verzorgt .

Mooie matten

Het zijn mooie matten bijna perfecte pasvorm maar de bevestiging knoppen bestuurders kant die passen niet bij mijn Skoda fabia combi bouwjaar 2002 maar voor de rest goeie pasvorm.

Super matten passen perfect

Net nieuwe rubberen kofferbakmat gekocht, past perfect en snel zeer snel geleverd, TOP.

Perfecte nieuwe automatten

Nieuwe matten besteld voor de Renault Megane IV (2016, station). Pasvorm is perfect, bevestigingspunten aan bestuurders zijde kloppen perfect. Zeer goede kwaliteit, snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Fijn dat zo'n ervaring nog mogelijk is tegenwoordig!

De matten zijn netjes op tijd afgeleverd binnen de aangegeven termijn.

De matten zien er goed uit en passen perfect.

Ik heb mattenset voor de honda civic bj 2013 5 deurs besteld past perfect erin leggen vastzetten in de orginele ogen van de honda vast draaien en klaar wat wil je nog meer toppie

Superservice en produkten

Echt niks op ama te merken, kwaliteit van de beststelde matten zijn mooi, levertijd is prima, en berijkbaarheid van de klantenservice en behulpzaamheid is uitstekend!

Na een maand nog niet geleverd. En geen communicatie

Slecht. Site ziet er leuk uit, prijzen zijn goed en verzending schappelijk. Ik wacht ondertussen echter een maand op de bestelde producten verder geen enkele communicatie ontvangen. 1 van mijn producten zou zogezegd 2 weken duren en het pakket zou als 1 geheel verzonden worden maar een maand?

Goed bedrijf kleur gekregen die ik besteld heb en past perfect netjes afgewerkt! Zal het zeker aanbevelen

perfect

Snel geleverd, Past perfect, Niet duur.

Een fluitje van een cent

Het kiezen van de automatten en bestellen verliep vlot. De matten werden geleverd binnen de aangeduide termijn. De matten zien er mooi en kwalitatief uit en passen perfect in de auto

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!