Goed product tegen scherpe prijs en snel geleverd

Je hebt ze van 90 euro, maar deze is net zo goed en kost maar 1/3, en dat is een geweldig verschil. En het Art2 ster keurmerk geeft goede informatie over de kwaliteit.

Nooit gedoe

Geweldige prijzen, goede (ART) producten, snelle gratis levering, retour zonder gedoe. Wat wil je nog meer?

Top,...!!

Goede fietssloten... wel zwaar... snelle levering en goedkoper dan bij anderen... aanbevolen door Anwb,.

Goeie ervaring

Ik heb een vraag over een bon die ik nodig heb ik heb op 05-09-2024 een slot bij jullie gekocht maar helaas kan ik de bon niet terug vinden zou ik die alsnog kunnen krijgen ?

Snel, betrouwbaar en behulpzaam

Mijn bestelling was binnen 24 uur binnen zonder kosten en dat voor een pakket van méér dan 5 kg. Voor extra uitleg over het gebruik werd ik snel en adequaat geholpen. Top!

Kon beter.

Misschien tekst op site aanpassen want vandaag besteld morgen in huis redden ze niet.

Super snelle verzending, 1 dag na de bestelling

Goed slot en snelle service

Goed slot en snelle service

Zeer snelle afhandeling!

Enorme keuze aan fietssloten. Je kunt goed uitzoeken op de site welk slot je wilt hebben. Verder snel het gewenste product in huis!

Goed slot en snel geleverd

Goed slot en snel geleverd

De service voldoet volledig aan mijn verwachtinu en.

Uitleg/ info op de site; Het gemak om de bestelling in te dienen; Bestelling afronden prima; Betaling levert ook geen problemen op; Levering conform actuele info.

Voordelig en supersnel geleverd!

Mooie kwaliteit voor een scherpe prijs

Top produkt

Snelle levering en mooie prijs

Op tijd en zoals beschreven

Prima dan s

Goede communicatie

Goede communicatie en snelle levering. Eigenlijk zoals de consument mag verwachten bij online transacties.

Top geregeld

Nvt

Voordelig en goedgekeurd slot

Ik zocht voor mijn motorscooter een goed en voordelig slot wat ook nog eens goedgekeurd is door mijn verzekering en kwam op deze site uit, perfect gewoon! ;-)

waardeloze comunucatie.geen zorg voor gestuurde product

hallo,ik heb een kluis gekocht maar kreeg er geen sleutels bij. na een zeer moeizame schriftelijk comunucatie,eindelijk duidelijk kunnen maken wat mijn probleem was.leek ook sterk dat mijn bericht niet gelezen was,leek op automatische beantwoording. ik moest ook een foto sturen van het probleem. heb maar een foto gestuurd van de kluis zonder sleutels wat een achterlijk gedoe hoe kan het nou gebeuren dat er een kluis gestuurd woord zonder sleuteltjes ook al is het een tweede kansje. het was dus een zeer slechte ervaring. heb de kluis retour gestuurd.in afwachting op de oplossing. is tevens de laatste bestelling bij slotenspeciaalzaak. een koude douche is op zijn plaats.

Prima ART beugel, scherpe prijs

Zoals boven

Slot voor boot gekocht. Past precies.

Supervlug geleverd

Vlotte firma,vandaag besteld , de dag nadien reeds geleverd.

Super slot en snelle levering!

Alles prima

Alles goed verzonden.

Gewoon perfect

Bestelling ging supervlot. Direct een email gekregen met update van de bestelling en volgende dag al geleverd. Niets op aan te merken.

Vlotte levering, goed slot. Zeer tevreden.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam