Snel geleverd en prima prijs/kwaliteit.

Snel geleverd en prima prijs/kwaliteit.

Een goed slot, maar wel erg zwaar.

Op advies van de verzekeraar dit slot besteld. Makkelijk besteld en snel geleverd. Maar ... het gewicht (2,4 kg) van het slot bedraagt ca. 8,5 % van het gewicht van de fiets. Je moet het allemaal maar meeslepen (accubelasting). Het legt ook nogal wat beslag op de ruimte is je fietstas. De vrij harde nylon mantel kon wel eens een risico betekenen voor lakbeschadiging. Volgens een plaatselijke fietshandelaar zijn al die ART** sloten zo lomp zwaar. Er is feitelijk geen andere keus. Dat ligt niet aan de winkel.

Niet blij

Kettingslot Vinz Tibba ART 2 15-04-2025 ontvangen. Bij openmaken pakket blijkt het slot niet te willen ontgrendelen. Direct via de Chat kontakt opgenomen en adviseerden mij om kontakt op te nemen met de klantenservice. 15-04-2025 een mail, met omshrijving klacht, naar de klantenservice gestuurd. Vrijdag 18-04-2025 nog geen bericht van de klantenservice. Heb toen besloten (ondanks dat het een mooie degelijke kettingslot is) om het weer retour te sturen. Ik had het graag willen ruilen. Dan had ik 5 Sterren gegeven.

Goed geholpen

Nadat het pakketje retour ging, ben ik snel geholpen om het alsnog bezorgd te krijgen. Tevreden over de producten.

Product zoals beschreven

Goed slot Met 3 sleutels. Is zoals beschreven op de website.

Prudukt snel geleverd, goed verpakt en tegen een nette prijs. Kwaliteit op termijn moet nog blijken.

Nog geen produkt ontvangen

Kan Geen beoordeling plaatsen produkt nog niet ontvangen Loopt nog een onderzoek naar dhl Geen verwijt aan de verkoper wel aan dhl

Xx

Goede kwaliteit trage bezorging

Product en prijs erg goed Na ontvangen bevestiging van verzending pas aflevering 5 werkdagen later door dhl

Top zaak

Goede kwaliteit en de bestelling snel en netjes ontvangen.

Niks op aan te merken

Slot heel snel ontvangen, en precies naar verwachting. Mooie prijs en en kwaliteit.

Helemaal top !

Netjes verpakt en snel geleverd

Goede service maar bezorging kan beter.

Op een donderdag 4 producten besteld. Kon de volgende dag geleverd worden maar omdat we niet thuis waren ervoor gekozen om voor een klein bedrag het s'avonds te laten bezorgen. Helaas kwam de bezorger dus niet een vrijdagavond maar een zaterdag. De extra kosten maak ik geen probleem van maar bied het dan ook niet aan. De producten zelf waren goed en zoals beschreven op de site. De sterren zijn dan ook voor Slotenspeciaalzaak en niet voor DHL.

Snelle levering, goed slot

Snelle levering, goed slot

Heel snel geleverd en top matriaal Werkt perfect

Goed, scherpe prijs en heel snel geleverd

Goed, scherpe prijs en heel snel geleverd

Goede website, ook snel geleverd, tevreden klant

Goede website, ook snel geleverd, tevreden klant

Beste prijs/kwaliteit

Prima slot voor prima prijs, snel geleverd.

Prima slot en snelle levering

Prima slot en snel geleverd

Prima slot geleverd. Hij is wel wat grof en zwaar, maar je weet dat als je je e-bike ergens aan vast zet dat deze bij terugkomst er gewoon staat.

Goed verpakt

Goed geregeld

Bestelling correct afgehandeld

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Parfait

Pas encore utilisé sous la pluie mais pour le moment tout est parfait.

Snelle correcte levering

Op woensdag om 17.00 uur besteld, de dag erna om 12.30 uur in huis! En een ART2 slot dat een zeer solide indruk maakt. Absolute aanrader!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam