mooie producten en scherpe prijzen

Mooie producten en scherpe prijzen, tevens super snel verzonden

Duidelijke site, nette prijzen en snel in huis

Duidelijke site, nette prijzen en snel in huis

Naar verwachting!

Vlotte bestelling, scherpe prijs.

Om een fiets verzekering te kunnen afsluiten waren we op zoek naar een fietsslot dat voldeed aan de ART-2 norm. We bestelden voor een onklopbare prijs een stevig vouwslot en kregen het snel thuis geleverd. Aanrader!

Had alleen niet goed gekeken. Dacht dat het altijd paste maar de gaten van de schijf zijn te klein. Over de service niets te klagen.

Zeer snel het product ontvangen met duidelijke informatie via de mail

Snel bezorgd

Snel en netjes bezorgd. Niks op aan te merken

Snelle levering, goed slot.

Goed slot voor een mooie prijs en een snelle verering. Helemaal top!

Goed.

Het slot is prima.

Super snelle en nette levering.

Makkelijke en overzichtelijke website met genoeg keuze , echt voor elk wat wils. Goede ervaring rijker.

Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

Scherpe prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Het slot is makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd. Ook nog een kwaliteitsslot! Erg blij mee

Slecht retour ze betalen 75% terug van nieuwwaarde

Mijn ervaring is dat ze bij retour eerste instantie niet willen terug betalen. In mijn geval niet in het zelfde doosje en het kaartje waar het slot op zat waren 3 gaatjes stuk. Dus toen vonden ze dat ik mijn bedrag niet retour kreeg. Naar aandringen dat het mijn eigendom is hebben ze 75% van de nieuwwaarde retour gestuurd. Ik lees in de reviews dat dat veelvuldig voorkomt.

Goede prijzen en snelle levering!

Fijne website met juiste informatie, goede prijzen en snelle levering. Ik kom hier graag terug!

Goede kwaliteit. Snel geleverd en duidelijke website

Al vaker besteld en loopt altijd soepel

Altijd goede en snelle levering

Mooie prijzen, snelle levering

Duidelijke website, goede prijzen en een snelle levering. al met al toppie

Top zaak en snelle levering

Prima prijs

Omdat ik snel een slot nodig had heb ik gekeken wie het snelste kon leveren. Slotenspeciaalzaak heeft op zijn website staan ‘voor 23.45 uur besteld = vandaag verzonden’. Helaas klopt dit dit. De verzendlabel wordt dezelfde dag aangemaakt maar daarmee is het pakket nog niet verzonden. Na twee dagen later kreeg ik het pakket binnen. Snel maar niet zo snel als dat men beloofd. De prijs is overigens netjes.

Laat in de avond besteld, de volgende dag al binnen.

Goede sloten,snelle verzending.

Makkelijk en snel

Makkelijk om te bestellen en snel in huis, Top !!!

Ik vind het veilig slot

Super bedankt, ik vind het goed slot

De bestelling voldeed aan de verwachtingen

Goed product. Stevig verpakt. DHL zette het op de stoep ipv even af te geven. Belde wel maar wachtte niet op reactie. Dat kan dus beter, want ieder had het mooie slot kunnen meepakken.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam