Supersnelle levering en strakke prijzen

Goed assortiment met duidelijke specificaties. De levering was zeer snel en de kwaliteit van de sloten was zeer goed en dat tegen concurrerender prijzen.

Super goed slot mij klein kind is Super blij mee

Super goed slot mij klein kind super blij mee

Goed en razendsnel

Snel en goed geregeld. Topslot.

VINZ Salado Fietsslot ART2 - 150cm

Uitstekend en prima fietsslot voor een goede prijs. Voldoet aan de verwachting. Netjes verpakt en snel bezorgd.

Doen wat ze zeggen

Wat ze zeggen doen ofwel op tijd leveren wat ze beloven

Helemaal oké

Het slot voldoet in wat nodig is. Wel zwaar, maar beter dat dan risico lopen op diefstal.

Perfect wat ik zocht

Heb snel alles geleverd gekregen wat ik had besteld in goede conditie, was precies wat ik zocht.

goede service

goede en snellen service

Heel tevreden

Goede website, mooie producten, snelle levering. Kortom aan ts bevelen

Geleverd wat besteld was, snel en netjes verpakt.

Super en snel

Top slot en snelle levering.

Snelle levering, goed product en goede prijs. Waarom kan ik hier echter geen 10 voor geven?

Betrouwbare verkoper!

Een art slot voor mijn scooter besteld en een dag eerder dan afgesproken al geleverd. Deze had ik nodig om mijn Vespa te kunnen verzekeren voor diefstal. Het slot is van zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Supersnelle verzending, zeer goede prijzen

Supersnelle verzending, zeer goede prijzen

Snel

Levering is weer vlekkeloos snel: 's avonds besteld en de volgende dag bezorgt. Ook de informatie omtrent de levering is duidelijk en tijdig...(indien via Postnl)... Info van Slotenspeciaalzaak is sowieso goed!!

het geleverde slot is uitstekend

Fijn hoor snel geleverd

Goede communicatie, keurig geleverd

Uitstekend Art 3 slot voor een heel schappelijke prijs. Communicatie na bestellen was goed en het slot werd na een paar dagen geleverd.

Supersnelle levering & topkwaliteit slot

Ik bestelde mijn slot de ene avond, en de volgende ochtend was hij al geleverd. En het is ook een topslot. Mijn ervaring met heavy duty sloten is dat ze onhandelbaar zwaar zijn en ook nog vaak lastig open en dicht te maken. Deze is prima te hanteren qua gewicht en gaat heerlijk soepel open en dicht. Erg blij mee!

Goede ervaring!

Voor het eerst een bestelling geplaatst, 2 schrijfremsloten met alarm en een ART 5 kettingslot. Het kettingslot werd zonder sleutels geleverd, maar na contact met de klantenservice is er meteen een nieuw kettingslot opgestuurd. Heel goede service!

Mooi assortiment tegen fijne prijzen

Leveren zoals geadverteerd. Aangenaam geprijst Ruim assortiment.

Snel en product als verwacht

Kwaliteit.

Ben hier zeer tevreden over,handig en makkelijk.

Uitstekende sloten voor erg goede prijs en snel geleverd

Perfect als je slot nodig hebt. Snel, goed en goedkoop met duidelijk inzicht in kwaliteitskenmerken.

Prima slot

Prima compact goedgeurd 4* slot voor een nette prijs