Snelle levering en goede kwaliteit

Ik kreeg mijn pakket al na 2 dagen binnen en de producten zien er goed uit, de sloten voelen dik aan dus ik voel me wel veilig met deze sloten

Heel goed.

Heel goed en top slot voor mijn scooter. Dit slot is voor mij gewoon top.

Snelle levering, goed product

Heel tevreden over deze aankoop

Mooi slot, snelle levering, perfecte service en mooie prijs.

Wat een slecht bedrijf

Geen slot sturen, geen contact met dit bedrijf te krijgen. Geen telefoonnummer. Niet reageren op mail en de chatbox werkt niet. SCHANDALIG

Snelle levering, precies op tijd voor mijn motortrip. Na 1x gebruikt het slot verloren ws dus kan er niet veel over zeggen.

NVT

alles goed verlopen

tevreden

Goed geholpen door de klanten service.

Helaas is mijn bestelling door de besteldienst retour afzender gestuurd omdat de verpakking beschadigd was . Na een e-mail naar de klanten service werd mij verzocht of ik het bestelde alsnog wou ontvangen ,en dat is toen meteen verzonden . Pakket daarna snel ontvangen. Ik ben zeer tevreden . Jammer is dat als je op een bericht reageert je bericht automatisch achteraan in de berichten rij terecht komt en het wat langer duurt voordat je weer een reactie ontvangt.

Snelle en goede service

Het geleverde product is van goede kwaliteit.

Top !!

Goede service snelle levering helemaal top !!

Prima product voor een redelijke prijs

Goed slot voor een hele goede prijs, snelle service!

Zeker aan te raden. Goed en stevig slot

Gebruik het voor mijn fatbike en ben er zeer tevreden mee!

Keurige en snelle levering

Vandaag besteld is morgen in huis komen ze volledig na. Mooi e degelijk slot ontvangen.

Fantastisch degelijk slot en goede snelle levering door de slotenspecialist voor een mooie prijs

Snelle service, goede producten

Snelle service, goede producten

Handig voor gebruikt.

Met de alarm schijfslot bespaar je honderd euro. Heel makkelijk te gebruiken.

vlot geleverd,voldoet aan de verwachting.

prima slot, alleen wat zwaar!

Goed slot voor een prima prijs

Snelle leverlng

Zeer snelle levering, keurig verpakt. Deugdelijk produkt

Zeer goed slot

Zeer snel geleverd voor 17€ incl verzending voor een schijfremslot art4 hele lage prijs en een zeer degelijk slot

Superblij

Ik beveel dit slot van harte aan. Het is super degelijk en straalt onverwoestbaarheid uit. Het alarm is zeer duidelijk te horen en de opvallende kleur zal afschrikken. Vlotte levering en aantrekkelijk geprijsd.

Snel verzonden. Netjes verpakt

Snel verzonden, netjes verpakt en geen gedoe met retourneren

prima!

Mooi en soepel werkend slot, netjes verpakt en volgens afspraak geleverd. Prima dus!