Zeer slechte berzorging
Maandagmiddag de sloten besteld die er dinsdag hadden moeten zijn. Ondertussen is het zaterdagmorgen en heb ik ze nog steeds niet. Niet persé een probleem veroorzaakt door de slotenspeciaalzaak zelf, maar het is een goed idee om een andere vervoerder te kiezen. DHL presteert het zoals altijd weer om de minst mogelijke moeite te doen voor de bezorging. Ik woon in de stad en t is nog geen halve minuut lopen van waar je de auto kan zetten om te laden en lossen en voor 12 kan je er zelfs gewoon in rijden en de auto voor de deur zetten. Dit weigeren ze iedere keer, ik kan de pakketjes via hun altijd een dag of 3 later een keer ophalen bij een DHL punt en nu zelfs nog later. De sloten had ik donderdag echt nodig, maar die zijn dus veel te laat binnen en heb ik mij in allemaal bochten moeten wringen om mijn motor veilig te stellen. Ik zou hier dus niet meer bestellen omdat het via DHL komt en je niet op hun kan rekenen en zo dus ook niet op de aangeboden service van de slotenspeciaalzaak zelf. Verder was de site makkelijk in gebruik en is er een ruime keuze aan sloten, dat is uitstekend. Het is zonde dat door een slechte partner een goede onderneming hieronder moet lijden.