Goede prijs snel geleverd

Zie boven. Niets meer en niets minder. Een aanrader

snel geregeld

prima kwaliteit

Tevreden

Ik bestel regelmatig bij Slotenspeciaalzaak. De sloten zijn betaalbaar, degelijk en de volgende dag thuis. Verder wordt ook een factuur bijgeleverd waarop de ART certificering staat. Dat is van belang voor mijn verzekering.

Snel en voordelig

Voordeligste aanbieder en gratis verzenden. De volgende dag hadden we het nieuwe scooteronderdelen al in huis!

Goed slot

Alleen werd die een dag later bezorgd dan eerst gezegd is. Dat vond ik wel een nadeel omdat ik die dag juust het slot nodig was. En zag volgende dag geleverd...............dacht yes die moet ik hebben........ komt die niet de volgende dag:(

snelle service

snel en correct

Matig!

Te laat geleverd slot, extreem slechte service van de klantenservice. Van het kastje naar de muur.

snel en netje afgeleverd

bij andere bedrijven is het nog wel eens slecht verpakt. hij kwam het netjes verzorgd aan. plus dat het product degelijk er uit ziet over een tijdje plaats ik of het slot degelijk is of niet.

Snel geregeld

Bestellen via website gaat gemakkelijk. De bestelling wordt op dezelfde avond klaar gelegd voor verzenden.

Geweldige webshop

Sneele service 100% kwaliteit e levering, kortom, Uitstekende zaak

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Prima slot met alarm voor een nette prijs.

Goed schijfremslot voor een prima prijs. Bestellen en bezorgen snel en goed. Top

Doet wat het beloofd

Zie titel . Goed slot hier nodig

Goede prijs en snel geleverd

Binnen 2 dagen geleverd.

Goed ontvangen betaalbaar

Goed ontvangen Betaalbaar product

Nog steeds niks ontvangen

Levering duurt te lang

Mooi snel geleverd dit fietsslot . Super ding !

Mijn keuze viel op dit enorm sterke slot voor op m’n fiets . Wet snel geleverd !

Gewelig

Snelle levering en goed product, zeer tevreden

One-stop shopping voor onze scooter!

Ik had een helm, slot en anker nodig en hier perfect geslaagd! Qua maten was het wel even puzzelen (uiteindelijk toch een maat groter nodig) maar ook dit verliep gewoon soepel. Prettig bedrijf en volgende keer bestellen wij hier zeker weer!

Stevig slot van goede kwaliteit!

Zeer betaalbaar slot en ook nog eens van zeer goede kwaliteit!

snelle levering en goed prijs

In de aanbieding gekocht. Mooie prijs, snel bezorgd. Aangeleverd zoals aangegeven. Fijn slot.

Goed en betrouwbaar

mooi assortiment, goede service, snelle levering, snelle restitutie na retourzending vanwege verkeerde keuze. Dus betrouwbaar.

helemaal prima

Overzichtelijk Redelijke prijzen Goede communicatie Snel geleverd Netjes verpakt. Helemaal prima dus!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam