Mijn bestelde slot functioneerde niet optimaal. Kreeg binnen 24 uur een nieuwe. Top

product binnen een week kapot

Ik kocht via slotenspeciaalzaak een Vinz Salado fietsslot Art2, maar binnen 7 dagen draaide het slot niet meer en kreeg ik de ketting niet meer van mijn fiets. Een hele dure aankoop. Ik hoop dat dit passend wordt opgelost door deze webshop. Vooralsnog krijg ik hen niet te pakken.

Goed slot, prima prijs en service waar je op kunt rekenen

Nadat ik meermaals een 'aanbieding' had gevonden en vervolgens levertijden ervoer welke (sterk) afweken van hetgeen geadverteerd, ben ik bij jullie goed en snel geholpen! Dank

Ik heb een slot besteld en deze kwam kapot binnen. De klantenservice een mail gestuurd en zij hebben mij een nieuwe opgestuurd zonder extra kosten.

Erg goed

Slot besteld, volgende dag in huis.. Snel en zonder gezeur

Geweldige service.

Per ongeluk 2 stuks verkeerde sloten besteld die wel de volgende dag werden geleverd. Retour gestuurd en prima afgehandeld door Slotenspeciaalzaak. Daarna het goede slot besteld en deze ook de volgende dag geleverd 5 sterren van mij.

Goed slot snel ontvangen

Goed slot snel ontvangen

Helemaal goed! tevreden, zeker een aanrader!

Vlotte leveringen

Bestellingen na 1 dag al geleverd, 4 van mijn 5 bestellingen zijn de volgende dag geleverd, 1 de daf erna. Nog geen dienst na verkoop nodig gehad vandaar 4,5 sterren. Tot nu toe uutstekende firma

Slot is prima, bezorging minder

Ik heb een tweede ART 4 kettingslot besteld bij deze winkel, gezien ik nog steeds erg tevreden ben over de eerste. Het slot is prima, maar het verpakken? Dat is echt heel slecht gedaan! Het slot werd in een klein kartonnen doosje afgeleverd, helemaal open en gescheurd. Als iemand kwaad zou willen had die zo heel gemakkelijk een sleutel eraf kunnen halen. Zo’n zwaar slot zou niet in zo’n klein flut doosje moeten zitten. Dit had echt beter gekund. Verder ben ik tevreden.

Kwalitatief en volgens afspraak geleverd

Perfecte kwaliteir en geleverd volgens afspraak. Prijs -kwaliteit : Top

Zeer snelle levering

Heb 2 kettingsloten besteld en de volgende dag keurig verpakt al ontvangen. Zeer degelijke sloten en zien er ook nog eens prachtig uit. Hoop dat ze de fietsen waarvoor ze zijn bestemd laten staan want ze vallen echt wel op en schrikken zeker af door de degelijkheid. Wij zijn er blij mee en dan ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs.

Binnen 24 uur geleverd top!!!

Super bedankt voor de levering

Degelijk slot

Voor de fiets verzekering eentje aangeschaft. Wel een zwaar slot

Goede fiets kettingslot

Hoewel ik extra had betaald voor thuisbezorging, moest ik zelf naar het postkantoor om de post op te halen in plaats van deze naar mijn huis te sturen. Ik raad u aan een oplossing voor dit probleem te vinden.

Super bedrijf

Zeer snelle levering, en ook nog goedkoop

Ontvangen wat ik heb besteld en goede service.

Top sloten

Top sloten goeie prijs snelle verzending

Goed slot

Goed slot en snelle levering

Heel positief

Had een slot art 2 besteld en keurig snel werd het geleverd. Omdat het voor mij toch te zwaar en te lang was heb ik het terug gestuurd. Het werd super snel geregeld dat ik mijn geld terug kreeg. Zelfs de 0,49 die ik extra betaald had voor levering op een ander dagdeel ( wat overgens door DHL niet zo uitgevoerd werd) Heel erg goede service. Dank daarvoor.

geen opmerkingen.

Mooi product en snelle levering

Erg snel geleverd en super kwaliteit slot

Opnieuw goed slot en snelle levering

Nu schijfremslot met alarm gekozen. Prima slot doet wat hij doen moet. Erg tevreden

Product naar verwachting, snel geleverd

Betrouwbaar bedrijf

Kettingslot besteld, netjes en ook op tijd geleverd, vond deze te zwaar, dus retour gezonden, Geld in korte tijd terug op mijn rekening, vriendelijke en nette klantenservice

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam