Goed product en snelle levering

Helemaal prima geregeld bij Slotenspeciaalzaak, bestelling was snel binnen, alles naar tevredenheid.

Robust slot

Het slot is zwaar maar erg flexibel el lang genoeg . Na paar keer gebruikt te hebben doet ie zijn werk. Door zwaarte moet je uitkijken voor beschadiging van je fiets.

Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka dostawa i dobre ceny

Snelle levering, prima product.

Het muurslot werd de volgende dag al geleverd. Keurig verpakt, goede beschrijving met alle onderdelen incl benodigde inbus sleutels. Wel rekening mee houden dat je een steenboor met een diameter van 16 mm nodig hebt. Zeer goede product kwaliteit. Kortom een aanrader, ook gezien de prijs-prestatie verhouding.

Bestelling zoals beschreven. Let op, het is een serieus groot slot maar dat is ook de bedoeling dat men niet zomaar aan de haal gaat met je motor. Het is een degelijk slot. Heb een RVS draadstang 12mm geplooid en met een chemisch anker in de beton vast gezet.

Alleen maar top kwaliteit en zeer snelle verzending

Makkelijke montage, de juiste kwaliteit en zeer snelle verzending

Heel jammer dat de belofte “ voor 23u besteld, de volgende dag in huis” niet waar werd gemaakt

Goed product maar nog de weinig ervaring om te beoordelen.

Geweldige afhandeling.

Snelle levering en precies waar je om vraagd. Goed bedrijf.

One of the shittest company

One of the shittest company

Mooi en handig slot en snel geleverd

Het kettingslot gaat soepel open en dicht , verhouding kwaliteit/prijs vind ik het goedkoop voor zo een goed slot

Goed produkt

Uitstekend slot en snelle levering

Ik hoop dat mijn fiets nu langer “ mijn” fiets blijft.

Precies wat ik wilde.

Snelle levering, het slot is precies wat ik hoopte en wilde. Ik geef dit door aan mijn motorvrienden!

Goed produkt en snel geleverd

Het heeft even geduurd maar is naar behoren opgelost .

Mijn zoon had een paar weken eerder al zo’n remschijfslot binnen gekregen. Aan de hand daarvan heb ik de mijne ook besteld . Het slot kwam met wat vertraging en een postonderzoek alsnog aan en bungelt nu aan mijn motor . Het geeft me een veiliger gevoel de motor uit mijn zicht te laten .

Correct, vlot, goeie kwaliteit

Vlotte bestelling en levering. Goeie producten.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd conform de afgesproken tijd, product is zoals besteld

goed verpakt en volgens afspraak geleverd top

Goede samenwerking

Omdat de XL motorhoes nog niet aanwezig was mocht ik wel L hoes proberen. Helaas net te klein voor mijn motor. Ik kan hem terug sturen.

Teleurgesteld

Slot besteld, eerlijk mooie prijs, alleen ik zou op de site mensen de keuze laten maken: 1. betalen met versturen Postnl 2. gratis verzenden met DHL en het komt nooit aan. Ik heb zulke slechte ervaring met DHL, mijn pakket komt nooit aan dus als ik iets bestel. Ik laat iets met DHL al bij een bezorgpunt van dat bedrijf afgeven, dan is de kans iets groter dat ik het krijg. Als ik iets bestel zoek ik op internet net zolang dat iets verzonden wordt met een ander bedrijf. De Slotenspeciaalzaak adverteert met voor 24:00 uur besteld dan nog verzonden, maar ja als het niet aankomt. Ik kan wel kleine stukjes op mijn nieuw fiets rijden, maar kan hem niet op slot zetten. Na melding van dit zijn ze een onderzoek gestart en dat kan 10 dagen duren. Waar is mijn slot? En geld is ook weg!! Dus nog een keer daar iets bestellen, ik weet het niet!!

Goede service, vriendelijke mensen

Goed ervaring met deze bedrijf. Snelle levering en goede service.

Zeer snelle reactie

Zeer snelle reactie en levering

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam