Goed te woord gestaan, snelle service en afhandeling.

Geleverd volgens de info op de website

Snelle levering en product zit prima verpakt.

Groot assortiment, goede prijzen, snel in huis.

Zo zou elke webshop moeten zijn.

Snel geleverd, van goede kwaliteit en goede prijs

Idem

Snelle levering en goed verpakt.

Goede en snelle levering

Producten voldoen aan de eisen en de op de site beschreven kwaliteit

Snelle levering, goed slot

Heb zelf een sterker slot nog van mijn motor.helaas zijn de sleutels daarvan niet van een code voorzien. Dus voor de verzekering niet goed genoeg. Echt snel geleverd,dank u wel

Snelle verzending

Perfect! Snelle verzending en product zoals omschreven!

Snel in huis. Prima kwaliteit. Zeer tevreden.

Prima slot, beetje zwaar

Prima slot en de lengte is fijn om ergens aan te bevestigen

Doen wat ze beloven

Heb het fietsslot besteld en 2 dagen later had ik hem al in huis lekker snel geleverd

Te laat bezorgd, waardoor ik het pakket niet meer op kon halen

Ik had voor de vakantie een fietsslot nodig. Het uitgekozen slot had de juiste certificaten en was goed geprijsd. Helaas was het pakket niet binnen de afgesproken tijd bezorgd. Daardoor kon ik het niet meer ophalen voor mijn vakantie.

Werkt perfect, Vinz schijfslot

Ben ermee in engeland geweest en een paar buien gehad toen hij op slot was met alarm. Netjes waterdicht en doet z,n werk.

gewoon perfect

goede prijs/kwaliteit verhoudeing, snelle verzending. Gewoon heel tevreden

Top zaak!

Super snelle levering Top product, prima prijs.

Groot aanbod verschillende prijsklassen

Hier slaagde ik voor een art-slot met de schakeldikte en lengte die ik in gedachten had. Door de duidelijke productomschrijvingen kon ik snel de juiste keuze maken. En voor een mooie prijs.

Wel wat zwaar maar dat zijn alle art sloten

Goede prijs voor één prima art slot

S avonds besteld, volgende dag binnen. Heel fijn

Snel en keurig verstuurd

2e bestelling bij deze slotenspeciaalzaak en ook nu weer zeer tevreden. Artikel voldoet zeker aan de cerwachting!

Goed product tegen scherpe prijs en snel geleverd

Je hebt ze van 90 euro, maar deze is net zo goed en kost maar 1/3, en dat is een geweldig verschil. En het Art2 ster keurmerk geeft goede informatie over de kwaliteit.

Nooit gedoe

Geweldige prijzen, goede (ART) producten, snelle gratis levering, retour zonder gedoe. Wat wil je nog meer?

Top,...!!

Goede fietssloten... wel zwaar... snelle levering en goedkoper dan bij anderen... aanbevolen door Anwb,.

Goeie ervaring

Ik heb een vraag over een bon die ik nodig heb ik heb op 05-09-2024 een slot bij jullie gekocht maar helaas kan ik de bon niet terug vinden zou ik die alsnog kunnen krijgen ?

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam