snel geleverd en niet te duur

snel geleverd en niet te duur

Snelle en correcte levering......

Prima levering

Prima sloten ,dikke schakels .lang genoeg om aan andere voorwerpen vast te maken !

SNEL EN ACCURAAT

NIET OVERDRIJVEN

Supersnel geleverd

Na de bestelling hadden we binnen 'n dag het kettingslot in huis. Het gebruik ervan moeten we nog ervaren, maar het ziet er zeer degelijk uit.

geweldig

alles verloopt wel goed

Prijs, kwaliteit en levering zijn uitstekend.

Ik heb mijn slot simpel en eenvoudig kunnen bestellen en was geleverd binnen 24 uur. Niets op aan te merken dus, gewoon prima.

Topsloten voor een redelijke prijs

Voor mijn motorverzekeringhad ik art 4 sloten nodig, dan ga je een beetje rondkijken en zie je al vrij dure sloten op verschillende sites. Bij slotenspeciaalzaak.nl zag ik ze een stuk goedkoper dus was even sceptisch, maar na een snelle levering was ik meer dan tevreden. In een woord: Super

Heel snel geleverd en uitstekend product.

Bestellen ging gemakkelijk, het gekozen sleutelkastje werd snel geleverd en voldoet geheel aan de verwachtingen.

Snelle levering en scherp geprijsd.

Goede en snelle, correcte levering

Zeer tevreden een echte aanrader

Prima slot en snel geleverd zeer tevreden.

Geweldige klantenservice

Na een verkeerd product te hebben ontvangen waar ik pas na een week achter kwam heb ik contact opgenomen met klantenservice met weinig verwachtingen. De verpakking was al weg en aankoop al week in huis. M’n klacht voorgelegd en daarin ben ik gehoord en tegemoet gekomen. Contact was concreet prettig en oplossing gericht. Great job!

zoals verwacht

snelle service en goed kwaliteit

Goed en betaalbaar

Goedkoper als ergens anders

Helemaal top

Het wordt gedaan zoals beschreven en zoals je dan ook verwacht.

Snel levertijd!

Ik had een ART-2 Slot bestellen voor mijn fiets' verzekering. Snel levertijd en lage prijzen.

Veel keuze en goede prijs/kwaliteit

Ik heb een slot gekocht met een vloer beugel voor relatief weinig geld.

Super snelle levering!

Lichtgewicht extra slot om in je fietstas mee te nemen, makkelijk in gebruik.

Heel snel en goed

De ene dag bestelt en de volgende dag al in huis

Uitstekende service en verzendsnelheid

Snel geleverd en mooi en goed product voor een goeie prijs toppie !!

Karige omschrijving uitleg

Slot is goed alleen betreft het een cijferslot waarin je je persoonlijke code kan instellen. Dit is in het Engels en beschrijft niet hoe het daadwerkelijk zou moeten. Na 2x mail via info gestuurd te hebben via chat geprobeerd , hierin werd eerst de oude versie uitgelegd , maar uiteindelijk vrij simpel de code heb kunnen instellen. Daarna werd er ook nog via mail gereageerd!

Snelle levering.

Alles snel gereageerd en geleverd op de afgesproken tijd. Product duidelijk omschreven en van goede kwaliteit

Ik had s'avonds het slot besteld en de volgende dag zat het al om mijn fiets. Was goed verpakt. Prima!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam