Kwalitatieve goede slot

Kwaliteit en snelle verzending

Mooie prijs voor een goed slot

Supersnelle verzending! Goed slot voor een mooie prijs

fijn en stevig slot

mooie fijne en stevige sloot

Pakket niet geleverd

04-01-2024 bestelling geplaatst. Al vrij snel bleef de pakket op status 1 a 2 dagen vertraging hangen. 14-01-2024 nog steeds niks ontvangen. Men heeft een onderzoek gestart naar de missende levering. Klant is ondertussen zijn geld al kwijt en mag het onderzoek gaan afwachten. Fatsoenlijke customer service zou een nieuwe pakket sturen, hier word er snel voor gekozen om de klant de dupe te laten worden voor een pakket die niet geleverd is wat de verantwoordelijkheid is van slotenspeciaalzaak. Bestelling elders al besteld en was binnen 2 dagen binnen. Bestel hier niet.

Goede snelle service mooi product

Prima service en producten!

Bestelde slot werd de dag na het bestellen al geleverd, net zoals de vorige keer dat ik een slot kocht. Prima kwaliteit voot een zeer schappelijke prijs.

Goed product en snelle levering.

Goed product en snelle levering..

prima spul

prrrrrrr

Goede zaak en die afspraak nakomt

Via site besteld en online betaald wat ik eigenlijk niet snel doe (door zaken die alleen geld innen en verder niets) Maar bij jullie vandaag besteld morgen of de dag daarna in huis Goede service en kwaliteit

Snelle levering.

Uitstekende snelle service

Snel geleverd en goed verpakt.

Snelle levering na bestelling

's Middags besteld en de dag daarna binnen de opgegeven tijdspanne geleverd.

Goede kwaliteit

Ik had ben blij met de kwaliteit van het hangslot. De levering duurde alleen wel een dag langer dan beloofd en dat lag niet aan de pakketbezorger, want ik kreeg de mail met verzendbewijs ook pas een dag later.

Prima winkel

Ik heb hier onlangs een kettingslot gekocht. Slot lijkt tot dusver van prima kwaliteit en de winkel verzend snel. Had het slot de volgende dag al in huis. Netjes ingepakt en al. De winkel lijkt ook prima service te bieden bij eventueel retourneren e.d. Lijkt een mooi alternatief te zijn voor de grotere webshops.

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Goed spul en snelle levering

Prima ervaring

Heb een Art 2 slot gekocht en is prima bevallen

Geleverd wat was besteld.

Via de website sloten gekocht. Geen enkele opmerking hierover. Gewoon het goede product voor de juiste prijs geleverd gekregen.

Top slot

Top slot. Mooi zwaar. Snelle verzending. Kleine prijs

zeer goed

ik moet nog monteren

Veelal positief

Levering duurde langer dan op de site vermeld. Producten goed verpakt, compitatieve prijzen, zien er degelijk uit.

Product nog steeds niet ontvangen

Product is opgestuurd maar heb ik nog steeds niet ontvangen ( 1,5week na mijn bestelling). Ze zijn nu een onderzoek aan het starten en kunnen geen ander slot leveren in de tussentijd. Conclusie nog langer wachten...

Duidelijke Website, levering dag later, prima product, voor scherpe prijs

Levering kwam dag later als Website aangaf, tijdig besteld de volgende dag geleverd is ook wel erg scherp gesteld, zeker de 1e week van het jaar. Overigens toen ik belde, omdat ik nog geen track en trace ontvangen had, kreeg ik direct antwoord dat product pas de volgende dag kwam met excuses.(Leverancier had niet geleverd) Maar prima product voor zeer concurerende prijs en keurige levering te volgen via T&T.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam