Eerste bestelling en heel tevreden

Prima, snelle levering

Stevig en solide muuranker, voldoet aan de verwachtingen , prima product, goede prijs, kwaliteitverhouding

Uiterst snelle levering en goed product. Wat kan een klant meer verlangen. Doe zo verder.

Prima geregeld

Heel tevreden

3 ART4 sloten gekocht: schijfremslot, kettingslot en U-slot, voor de prijs van 1 ART2 slot in de fietswinkel. Sloten zijn wat ik er van verwachtte want goed beschreven op de site. Snel geleverd.

Goed product en snel geleverd

Heb nu 3x iets besteld en ben tevreden

Simpel en vlug aan te sluiten.

Prima en sterk fietsslot. Voor ieder aan te raden.

Goede kwaliteit van het motorsport. Ik ben dik tevreden!

Qua levering goed

Helaas past de wielklem niet dus heb ik hem retour gestuurd, even de afhandeling afwachten

Snelle levering .

Geen problemen en gedoe aantebevelen bij vrienden en familie.

High quality, ordered from Rotterdam at night & next day evening order in our house delivered! Great, top man!

Alles prima en netjes afgehandeld .Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de verzending.Dus gewoon hartstikke goed.

Goed assortiment, snelle levering

Ruime keuze in een goed assortiment, duidelijke productomschrijving en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Goed product, snelle levering

Slot nodig en grond verankering voor mijn motor, heel snel geleverd en van goeie kwaliteit.

S,avonds besteld andere dag al bezorgd

hele snelle en goede levering

Voor het eerst wat besteld bij Slotenspeciaalzaak.nl. Ging super makkelijk en super snel, volgende dag al binnen. Echt top!

Prima slot

Snel het slot gekregen ziet er goed uit.

Prima geregeld en goed advies.

Zie hierboven.

Goed product, goede prijs

Nette website, slot voor mooie prijs gekocht, goede kwaliteit en zeer snelle levering

Goede ervaring en snel verstuurd

Snel en goed geholpen

Afspraak = Afspraak

In tegenstelling tot veel webshops, die beloven voor x tijd besteld, morgen in huis, kun je van Slotenspeciaalzaak wel op aan !!

goede ervaring, makkelijke site, goeie producten

top

Goede verhouding prijs-kwaliteit en snelle levering

Goede verhouding prijs-kwaliteit en snelle levering.

Goeie sloten

Top website met veel mooie aanbieden en goede slot aanwezig

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam