duidelijke web shop

Ruime keuze en snel GRATIS gelevert Top

Fijn licht kettingslot

De fietsketting bevalt op zich goed alleen had deze voor mij net iets langer mogen zijn met het oog op vastzetten aan een fietsenrek! De dikte van de ketting is wat minder dik dan ik had gedacht maar het voordeel is, dat het lekker licht is dus goed hanteerbaar!

Dat was snel gebracht

Super goed ketting slot en binnen 12 uur in huis.

Prima slot

Snel. Zelfs supersnel.

Erg snel en stevig materiaal.

Ik moest voor mijn sloep verzekering van anwb een slot met drie sterren hebben. Bij de slotenspecialist hadden ze precies het juiste slot tegen een scherpe prijs.

Sterk fijn slot

Snelle levering en een goed sterk slot precies me verwachtingen

Goede prijs/ kwaliteit snelle levering

Duidelijke advertentie. Goede prijs. Degelijk product. Snel geleverd

Mijn bestelling was snel geleverd.

Aanrader deze site

Vlotte aflevering en prijs kwaliteit top

Super snelle service!

Super snelle service! Slot besteld in de avond en volgende dag al in huis.

Slot is perfect maar levertijd klopte niet

Slot is zeer goed geprijsd en van degelijke kwaliteit echter klopte de levertijd niet en heb ik langer op het slot moeten wachten

Eenvoudig bestellen en vervolgens snel leveren

Ik ben blij met het product. Goed en goedkoop.

Uitstekend!

Levering is top! Retour is ook top!

snelle uitstekende levering en reactie

prima contact en snelle reactie na problemen met bezorgfirma. Aanrader voor iedereen .

Fijne webshop, snel geleverd. Helemaal goed.

Klantvriendelijk

Klantgericht, oplossingsgericht, goede snelle communicatie, goede dienstverlening

Het is prima ,snelle levering

Ik ben tevreden over de levering ,alleen was het slot voor mij te groot,maar kwaliteit was geweldig

Snelle levering en netjes verpakt

Goede prijs, werd snel geleverd en was netjes verpakt.

Top en snel

Goed en snel

Snel, heldere communicatie, goed product

Snel, heldere communicatie, goed product

Product is good but delivery is not prompt

Product was not delivered on time and took more than expected. Home delivery was also not done and product was delivered to a service point.

Binnen 24 uur geleverd

Goed cijferslot voor een mooie prijs

Goed.

Alles ging goed. Bestelling; ontvangst pakket; openen pakket, waarop bleek, dat ik het verkeerde artikel had besteld. Via de link van de verzendbevestiging de retourmelding aangemeld, plus uitleg, plus excuses. Het uitdraaien van 'n retourmeldingsetiket was 'wel' een lastig ding voor mij; foto van beeldscherm; uitdraai op plaatselijke bibliotheek; daarna te vage afdruk, waarop inname van pakket bij 'de wat bot reagerende schoenmaker' als innamepunt helaas wel 'n probleem werd; (heb thuis alles zelf moeten uitzoeken), want, het cijfer 'nul' was niet goed te onderscheiden van het cijfer 'acht'. Maar. Daarna ging bij alsnog de inname (2e poging) alles goed.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam