Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Snel binnen gekregen

Snel binnen gekregen, verder tevreden met het product! 3 Sleutels bij mijn hangslot, super!

Kwalitatief product perfect geleverd

Kwalitatief goed product. Goede communicatief, perfecte levering.

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik heb een aankoop gedaan bij de sloten speciaal zaak en ben er tot op heden tevreden mee voor die prijs die ik betaald heb is het een goed product.

Goede kopersinformatie bij het artikel

De goede informatie bij het artikel heeft mij geholpen om producten te vergelijken. Duidelijke website en goede informatie over de levering.

Uistekende sloten

Heb 2 sloten besteld voor de fatbike van me dochter al een art 4 van AXA mee besteld bij levering fatbike maar dat was natuurlijk niet genoeg. We zijn onze huiswerk gaan doen voor goeie extra sloten en kwamen op het Amsterdamse merk Vinz.. mooie dikke beugelslot 32 cm ART4 en een Vinz remschijf slot met alarm. Dus nu hoopvol met 3 goeie sloten waarvan 2 zeker ART 4 zijn en een alarm op de remschijf dat dit eenszijd wat afschrik wat zodra je bij de fiets zomaar voor niets in de buurt bent gaat een flink alarm af .dat blijft afgaan tot dochter lief met de sleutel komt. (Was deze week al gebeurd in het fietsenhok op het voorgezet onderwijs maar echt juist blij dat het gebeurde want tja nieuwe fatbike dag oud was toch interessant om voor de andere mede scholieren te doen voor fotos of die van hun waren ofzo want waarschijnlijk wilden ze erop gaan zitten. Maar vanwege beugel slot en ketting slotzat hij aan de Paal en fietsen rek vast. In iedergeval site ziet er goed uit veel keuze is diverse sloten, en merken. Voor fietsen. Motoren, en dus ook voor Fatbikes. Levering kwam gelukkig zoals afgesproken de volgende dag. .

Is jammer dat alles zo op slot moet.

Maar ben blij met dit slot, zo ben ik dubbel gezekerd.

Correct

Ik heb een goed verpakt slot ontvangen. Snel geleverd. Het slot is groot, zodat je zelfs beiden wielen incl frame aan iets kan vastmaken, het slot is 2 meter lang, en weegt 3,5 kg... Dat is wel een gewicht, maar doordat je, je e bike goed en veilig kan vastmaken, en het je een veiliger gevoel geeft. Zijn die kilo's lucht.

Snel geregeld

Wederom super snel en perfect.

Kettingslot en schijfremslot gekocht en makkelijk gevonden op de site en volgende dag al in huis. Superrrrrrr.

Goede kwaliteit, snelle reactie en service

Goede kwaliteit, snelle reactie en service

Matig

Als er geadverteerd wordt met voor 23;59 besteld is morgen in huis, en ik bestel om 1 uur ‘s middags dan verwacht ik ook dat ik het de volgende dag heb. Dit was niet het geval. Helemaal als de enige reden dat ik bij jullie bestelde was dat ik het slot de volgende dag nodig had omdat anders mijn scooter zonder slot buiten staat in de stad, dit was uiteindelijk een heel weekend zo omdat ik 2 dagen later het weekend niet in Groningen was en het slot er nog steeds niet was. Oftewel; niet adverteren met iets wat je niet waar kan maken

Snelle levering mooie slot

Mooie slot snelle levering..

Dik tevreden

Mooi product voor een goede prijs en snel geleverd.

Super en zeer stevig

Prijs kwaliteit

Na de derde mail toch maar een review schrijven

Na mijn aankoop heb ik op 4,5 en 8 december een mail gekregen om een beoordeling te schrijven. Dat is naar mijn idee net even teveel. Ik zou er twee van maken.

Dhl nooit bezorgd klantenservice geen reactie

Na een pickup point te hebben geselecteerd is de bestelling hier niet eens heen gebracht maar direct geroutineerd. Klantenservice op de hoogte gebracht en aangegeven dat ik graag mij bestelling alsnog ontvang maar geen reactie gehad….

Snel en klantvriendelijk

Mijn bestelde product werd inderdaad de volgende dag bezorgd. Door onze fout kon het kluisje niet meer geopend worden. Het nieuw bestelde kluisje werd weer snel bezorgd. Dank voor de attente reactie!

Snel levering. Geweldig.

Prima slot. Heel tevreden.

Sneel levering.

Goed kwaliteit, snel levering.

Goede service, slechte bezorgdienst

(aangepaste review) Over slotenspeciaalzaak (SSZ): Het aankoop proces van mijn 4 items bij de webshop was prima, de site erg duidelijk en prima in orde. Tijdens alle problemen met de levering was ook de chat van SSZ snel bereikbaar en hebben prima geholpen. Voor de webshop en service zou ik 4 tot 5 sterren geven. Echter... de bezorgdienst die SSZ gebruikt is DHL en die hebben tot 5x aan toe het bezorgmoment aangepast en/of niet nagekomen. Uiteindelijk na een week heeft DHL de de verzenddoos zelf open gerukt, het deksel met het verzend label en 3 van de 4 items (waarvan sommige de verpakking open was!, in een kluisje gedonderd. Gelukkig heeft SSZ mij via de chat erg goed geholpen en het "verloren" item snel nagezonden. Het was daarna snel opgelost, maar hoewel ik Slotenspeciaalzaak zelf wel zou aanbevelen, kan ik na weer zo'n treurige ervaring met DHL geen enkele zaak aanbevelen die DHL als verzendservice gebruikt. En dat is jammer want SSZ is best okee.

Goed bedrijf, goede spullen!

Had al eerder bestellingen geplaatst bij dit bedrijf. Leveren snel goede materialen tegen een concurrende prijs! En hebben een groot assortiment om uit te kiezen! Volgende keer weer!

Goede, snelle service

Snelle levering. Top slot