Snelle levering, goede service.

Overzichtelijk site, snelle levering.

Snel geleverd prima Q

Bestelling prima op tijd. Prijs is ook prima. Robuust slot.

Slot binnen een dag in huis. Goede kwaliteit en goed verpakt

Duidelijke site en snelle levering

Het was makkelijk om het juiste slot te vinden via de website. Goede prijs en snelle levering.

prima slot, goed afgeleverd

Goed product, goede prijs, snelle verzending

Goed product, goede prijs, snelle verzending

Geweldige uitvoering van een beugelslot. Snelle levering en goede service.

Prima!!

Geleverd zoals verwacht. Netjes verpakt en snel geleverd. Zeer tevreden.

Spelen mooi weer

Vorig jaar verschillende sloten aangeschaft en ook andere accessoires. Helaas 1 slot net na de fabrieksgarantie van 1 jaar al kapot. Dit wilde ik als review bij het slot plaatsen en zodoende is dit aan de site ter beoordeling (2*) geplaatst. Je raadt het wellicht al. De review is niet geplaatst. Dus het lijkt erop dat de site alles beter voordoet dan de werkelijkheid.

Vlot bezorgd

Goed bedrijf klopt wat ze sturen,prima zwaar slot

Top !!

Slot is wel zwaar.om mee te nemen, maar eenmaal in gebruik geeft het een veilig gevoel

gewoon goed

heb mij niet laten leiden door wat negatieve recenties en ook niet door de velen positieve maar ben er gewoon voor gegaan. Als ik wederom wat nodig zal hebben dan kom ik zeker terug.

Vlotte levering

Ik had een slot nodig, die ik de volgende dag al binnen had. Sneller kan niet. Bedankt hiervoor!

Super snelle levering

Echter. Ik heb een verkeerde ketting besteld. Moet voor e-bike zijn maar heb nu een veel te dikke en zware. Wil hem eigenlijk omruilen voor een lichtere. Ton⁸

Super kwaliteit voor een mooie prijs

Het product is beter dan ik verwacht had. Super kwaliteit. Snelle levering.

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Zeer tevreden

Zwaar, maar goed en bovenal veilig

Ik zocht voor mijn nieuwe fiets als aanvulling op het ringslot een los ART2 kettingslot. Op de overzichtelijke website vond ik al snel wat ik zocht tegen een gunstige ( black friday ) kortingsprijs. Fijn ook dat er 3 sleutels worden meegeleverd. De levering was snel.

Perfect slot en snel geleverd

Het slot is van goede kwaliteit voor deze prijs. Top service

Alles inorde

Zoals verwacht

Top kwaliteit voor mooie plrijs

Zeer goede klantenservice!

Snel en goed

Snelle levering en product als omschreven.

Duidelijke website, prima producten en ze komen hun beloften na. Snelle en correcte levering. Kort samengevat: zo hoort het!

Ruim assortiment, snelle levering en goede prijs (helemaal tijdens Black Friday).

Top en snel geleverd

Snel geleverd Goede kwaliteit