Goed advies, levering volgens afspraak, prima slot!!

Per mail goed advies, levering goed verlopen, alles volgens afspraak

Uitstekende levering

Goede prijs voor één goed slot

Goede oplossing bij kapot slot

Ik kreeg snel een super mooi slot binnen! Maar helaas ging deze snel stuk. Ondanks alle hulp met smeermiddelen werkte niks… Ik kreeg nadat ik een video van het slotbhad gemaakt een nieuw slot. Super goede service!!!

Snelle levering, retourzending snel en goed afgewikkeld.

Snelle levering, retourzending snel en goed afgewerkt.

‘ aanrader geweldige sloten

Goede sloten

Snelle verzending en goed product, sleutelkluisje.

Het bestelde slot was de volgende dag na bestelling al geleverd. En ben zeer tevreden met de ART 5 slot voor mijn motor. Top mega veel dank

Snelle levering en info over de reis van je pakket

Echt fijn bedrijf. Goede informatieverstrekking over je bestelling en bezorging van je pakket. Erg snel geleverd ook ondanks black friday gekte.

Sleutel doet het nu al niet in het slot

Mn sleutel draait nu al niet goed in mijn slot. Hij gaat er heel stroef in.

Traag en onbehulpzaam

Trage partij met een totaal onbehulpzame klantenservice. Ik had het ongenoegen door een totaal ondeskundige medewerker Cathelijne geholpen te worden. Nou ga daar niets meer bestellen!

Snel en keurig levering

Heel tevreden met de aankoop. Goed kwaliteit slot beetje zwaar maar geeft veilig gevoel ook. Bedankt voor de snel en goede service.

Super service

Een muuranker had ik nodig, gezocht en gevonden bij de Slotenspeciaalzaak. Met in mijn achterhoofd de verhalen over slotenmakers. Om 23.00u besteld en de volgende dag al in huis, perfecte service en een mooi stevig anker. Een 100% tevreden klant.

Kwaliteit, snel

Ik heb mijn bestelling bij jullie zeer snel ontvangen, en is van zeer goede kwaliteit

Pris/kwaliteit is top

Prima website, goede prijzen en keuze. Snel geleverd. Professioneel geheel.

Uitstekend en op tijd heleverd

Product was 2 ehands maar als nieuw. Alles werkt perfect en 1 dag later geleverd. Ik ben een tevreden klant

Prima product

Snelle levering erg tevreden

Prima product, super snelle levering

Prima en snelle levering

Snelle levering top product

Snelle levering zoals beloofd en scherpe prijzen

ik heb nu een slot dat fietsplezier ontsluit

Niet alleen ben ik blij met het nieuwe slot maar zeker ook de snelheid waarmee jullie dat hebben toegezonden!

Goede prijs en snelle levering.

Goede sloten voor scherpe prijs. Koop al mij. Sloten hier.

Super goed

Snel geleverd, ben zeer tevreden.

Zeer degelijk en praktisch

Muur/vloer ankers besteld, zeer snel geleverd, goede gebruiksaanwijzing erbij. ART 4 Gecertificeerd dus ik kan m'n fiets veilig aan huis zetten. Tip om de kogeltjes in de bouten te slaan en niet je vingers: bevestig de kogeltjes op de bout met plakband en sla er dan met de hamer op.

Snel geleverd, product als omschreven.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam