Snel geleverd, product als omschreven.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Fantastisch snelle levering

Het 2e kansje was nog prima en goed en compleet in de verpakking

Niets ontvangen

16 november slot besteld en op 23 november nog niets ontvangen. Postonderzoek werd gestart en gelukkig had ik binnen een paar dagen het slot binnen. Blij met de snelle afhandeling

Top product

Doet waarvoor het bedoeld is. Robuust en sterk.

snel en goed

snel en goed

Snel en efficient.

Slot kreeg ik snel binnen. Jammer genoeg moest ik het retourneren (omdat ik de verkeerde slot had gekocht). Het retourneren ging ook heel snel en vlot. Klantenservice reageert ook snel.

Niks op aan te merken

Goed en op tijd.

Heel blij

Oplichterj

Nooit mijn slot binnengekregen en me geld noveranderen

om te huilen zo slecht

het duurste slot uit de webshop besteld en is bijna 50% plastic met een paar stukjes gehard staal binnen in ik denk dat ik beter 100 tie rips kan gebruiken want dat zal waarschijnlijk langer duren om door te knippen

goed maar verkeerde keus gemaakt

het bestelde artikel werd correct en snel geleverd. helaas bleek de ketting veel grotere schakels te hebben dan verwacht en is dus ook veel zwaarder dan verwacht. Op de afbeelding leek dit niet zo. Helaas is in het assortiment geen ketting met kleinere schakels(6mm) met een lengte van 2 meter en een ring. gelukkig kon ik de ketting en slot voor een andere toepassing gebruiken.

Slot besteld tegen een scherpe prijs ! Een art 3 fiets slot voor nog geen 35,- Ik happy en de verzekering ook ha ha Alles vlot verlopen en volgende dag in huis

Snelle levering en goede prijs

Nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij slotenspeciaalzaak.nl en opnieuw een zeer goede ervaring.

prima, helemaal tevreden

Eerste keer hier iets besteld, geen wanklank

Foutloos

Pakket is ontzettend snel aangekomen (na een werkdag). Het kwam exact zoals het op de foto’s werd getoond.

De handschoenen pasten perfect. De rookoverlast is mooi. En het slot wat ik gekocht heb was wel een keer zo dik als ik gedacht had. Kon ik op de website niet zo goed zien. Wel goed voor de diefstalpreventie maar wel zwaar.

snel geleverd, goed product

snel geleverd, goed product

Snel besteld, snel geleverd

goede prijs

Goede prijs

Snel en correct geleverd

Slot voldoen aan alle eisen zoals beschreven op website

Snelle service en quality lock . Super happy

Ik heb een muuranker besteld en kreeg een pakket die niet volledig was. 2 keilbouten in plaats van 4. Heb de zaak gemaild en ze hebben de overig keilbouten opgestuurd. De kwestie is opgelost

Product na een week nog steeds niet ontvangen

Superslecht, adverteren met volgende dag geleverd. Ben nu een week verder en heb nog steeds niks. Contact gehad met een computer. Willen ze een onderzoek in gaan stellen. Wat heb ik daaraan? Ben nog steeds wachtende op mijn product.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam