Kettingslot vast en goed geleverd

Snel en netjes ontvangen

Snelle en vlotte levering zonder kosten

´s avonds omstreeks 22u besteld en de volgende dag om 13u geleverd.

Goed slot en volgende dag geleverd top

Top bedrijf

De sterren zeggen naar mijn inziens al genoeg

Je krijgt wat je besteld En snelle levering daar hou ik van

De uitleg op de website was al erg netjes, na bestellen werd ik netjes op de hoogte gehouden via de mail. Slot werd snel en netjes bezorgd.

Niets aan te merken

Alles snel verzonden en bezorgd, mooie kortingen bovendien

Prima prijs/kwaliteit

snelle levering en voor een lage prijs.

ART4 slot + ART4 muuranker besteld. Degelijk spul voor een hele nette prijs. De levering was supersnel, 's avonds besteld de volgende dag in huis.

Duidelijk en gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Duidelijke en gemakkelijke website. Snelle levering

Goede site veel producten

Goede overzichtelijke site. Retour service is ook perfect. Had een te zwaar slot besteld en kom en makkelijk retouren en meteen een nieuw slot besteld. Levering is heel snel. En het product is heel goed en degelijk.

Snelle levering, concurrerende prijzen.

Levertijd als aangegeven en goede prijzen.

Alles in één woord super

3 keer een slot besteld en 3 keer keurig geleverd

In een paar weken tijd 3 verschillende sloten besteld en deze werden de volgende dag keurig geleverd

Zeer snelle levering

Krijg wat ik heb besteld en nog snel ook, Gewoon de volgende dag Heleboel duimpies

prima materiaal ontvangen

Bezorgd volgens afspraak

Supersnel

Supersnel geleverd zoals ik het wil, nl via achteraf betalen ( Klarna).

Snel en goede service

Perfect slot voor de scooter Snel geleverd

Besteld en volgende dag in huis... zijn niet de duurste maar geven je goede kwaliteit en waar voor je geld!

Geleverde slot is van een goede prijs / kwaliteit verhouding, website is goed bereikbaar en werkt gemakkelijk, wat ik alleen niet goed begrijp is dat men adverteert met vandaag besteld, morgen in huis, maar dat die bewering niet klopt, en dat het langer duurt voordat je het slot in huis hebt. Begrijp me niet verkeerd, 2-3 dagen is nog heel snel, maar doe die uitspraak dan niet. Verder helemaal Top..

Tevreden

Het zijn goede, stevige (redelijk zware ook) sloten die bij mij prima om mijn fiets passen (ook door het wiel) en ook perfect lang zijn daarvoor

Zeer goed en snelle levering

Goed product, snelle levering

Alleen vrij zwaar slot om in je jaszak mee te nemen

Goed geregeld

Product zoals verwacht en netjes op tijd

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam