Besteld, betaald en volgende dag geleverd. Zou altijd zo moeten zijn maar helaas...

Goed product en snelle levering

Goed product snelle levering

Top ze zijn heel snel met verzenden

Top bedrijf het klopt wat ze zeggen binnen 1 dag in huis.

Prima, snelle levering!

Goed product, en snelle levering.

Komen afspraken goed na

Prima slot, goed telefonisch advies

Gedaan wat werd beloofd en zo hoort het te zijn

Gedaan wat werd beloofd en zo hoort het ook

goed en het juiste

vlug en het gevraagde .

Vlotte snelle levering

Zeer goed produkt, kwaliteitssysteem vinz, snel geleverd. Mooie zeer overzichtelijke website.

Wszystko ok, polecam

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem i przystępna cena. Jestem zadowolony.

• Poleciłbyś nas? Tak

Overzichtelijke webshop, bestelde oroducten de volgende dag geleverd. Een slot was incompleet, dit gemeld via mail en 2 dagen later lag er weer een nieuw slot op de mat!

levertijd klopt niet

ik had op tijd besteld en zou hem de volgende dag in huis hebben maar ze werken met dhl en die plakken er gewoon een dag aan dus bestellen en de andere dag in huis dat klopt niet. verder is het een goed stevig en fijn slot wel wat zwaar maar dan heb je ook een art 3 slot

Prettig en goed

Gezocht naar muurankers voor onze elektrische fietsen. Gevonden bij slotenspeciaalzaak.nl Goede omschrijving en een goede prijs! Zet dit bedrijf in uw zoekgeschiedenis. Komt altijd van pas! Artikelen duidelijk beschreven en netjes geleverd.

Goede snelle levering

S'avonds besteld en volgende dag in huis. De sloten waren goed zwaar.

Top slot

Ziet er beter uit als op het plaatje. Ben erg te reden

Alleen voor 12 uur bestellen volgende dag in huis werkt niet ik moest ipv zaterdag tot maandag wachten het werk niet in het weekend verder ging alles goed

Snel en correct

1e zending was door PostNL zoek geraakt. Na melding bij postNL en bericht aan de sloten speciaalzaak is gelijk de bestelling opnieuw gestuurd.

Ik ben erg tevreden met het slot en de snelle service.

Goede overzichtelijke website met duidelijke foto's en beschrijvingen. Het bestelproces was eenvoudig en de verzending en bezorging ging vlot. Aanrader!

Zeer goed!

Super blij met uitstekende slot !

Met vertraging door de vervoerder zijn de sloten afgeleverd

Service is prima, de vertraging werd zo spoedig uitgezocht. Ik ben blij met de sloten. Als alles goed was gegaan dan had ik de sloten in een dag binnen gehad. Top

Snel en correct verwerkt

De bestelling en betaling en aangeleverd alles snel en goed

Prima slot

Slot kan enkel met houder naar beneden worden gemonteerd. Als het slot met de houder naar boven monteerd (onder aan het frame, hangt het slot iets uit.

Snelle en korrekte levering

Snelle en korrekte levering

Ik heb een fietsslot besteld en dat is aangekomen. Voldoet prima.

Snelle service. Bestelling oké

snel geleverd

snel geleverd, goed verpakt

Top!!!

Snelle reactie bij vragen, snelle levering! Klasse!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam