Goed en snel

Prima product. Snelle levering die goed te volgen is. Weer een blije klant.

Snel en goed

Goede en snelle service. Sloten gekocht voor mijn motor. Mooi en stevig materiaal.

Prima kettingslot en verzonden in goede verpakking.

Bestelling, betaling en verzending gingen vlot en correct. Door een fout van mij -een dubbele bestelling van hetzelfde product gedaan- is de retournering en terugbetaling van het tweede product gewoon goed afgehandeld. De mensen van Slotenspeciaalzaak.nl prima opgelost!

Hij is wel zwaar maar werkt goed

Snelle levering en goede kwaliteit

De producten snel ontvangen. Helaas bleken ze niet geschikt voor de banden van mijn scooter, omdat de spaken erg dicht op elkaar zitten. Het terugsturen van de producten was snel geregeld. Nu nog even afwachten of het geld ook snel wordt teruggestort.

Goed product snelle levering

Slot is wel erg zwaar maar daarom ook zeer stevig

Keurig duidelijk produkt

Is zoals op de site beloofd Duidelijke verschrijving, keilbouten ook oke Aanrader ,en binnen 24 uur geleverd

Pas een keer wat besteld, prima service.

Prima, service. Snelle afhandeling.

Nou gewoon lang verhaal kort, slot is helemaal prima

Zeer degelijk kettingslot.

Veel mail om beoordeling in te vullen

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, prima prijs

Op zoek naar een goed slot voor de fiets kwam ik op de website terecht. Duidelijke informatie, gemakkelijk bestelproces en snelle levering.

Goede prijs, snelle levering. Helemaal tevreden

Zeer goede ervaring

Prima service en erg snelle levering

Slecht

Product nooit ontvangen en ben al een maand bezig met mijn geld of een product terug krijgen

Snelle levering en exact het slot dat ik nodig had

Op de website gemakkelijk het ART4 slot uitgezocht. En ook nog een goede lengte voor montage aan mijn motorfiets. Ging gemakkelijk. Snelle levering. En het paste allemaal.

snel geleverd, goede prijs

snel geleverd, goede prijs

Zeer goed slot

Het slot is goed stevig en sterk Enigste naadeel is dat hij niet zo fleciebel is

Didn't return the money

They sent the lock without a key, I returned it back. I returned the product and confirmed the refund. But the money was never sent. I wrote several times in support. 10 days have passed and the money has not been returned. SLOT300337312 01/09/2023

Mooie kleur meten zien

Hij is goed maar geen beschermen vocht roest daar voor met beschermen en slot met dop maken

Goede sloten

We hebben twee ART2 sloten gekocht voor onze e-bikes nav berichten over dieven met Poolse sleutels. De sloten zijn zeer degelijk, maar loodzwaar. Snelle levering!

Slot was te ingewikkeld voor mij en er zat geen sleuteltje bij.

Ik vond de Bezorging netjes. Maar slot was de ingewikkeld voor mij. En volgens mij is het ook geen sleuteltje bij. Dus ik heb het met teruggestuurd. Hartelijke groet Stan

Snel geleverd, goed product

Top mooie prijs , duidelijke Omschrijving en ook nog de volgende dag in huis.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam